Eksplozija u TC FIS
0
Vitez: Otkriven mogući počinitelj?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMATE GADA ZA ŠEFA PA VAM SE TO DEŠAVA
SAD ĆE JOS ISPASTI DA TO NISU URADILI MUSLIMANI, IMAMO LI IZBORA NEKOG. NEGO GLEDATI TO I ŠUTITI KAO U SVIM SLUĆAJEVIMA DO SAD.
Čujem da su u FIS Vitezu sada jako ugroženi moji Muslimani, sve se gleda kroz nacionalnost, zašto?????????????????????
Zaista se užasne stvari dešavaju u ovom gradu, ma u cijeloj Bosni, stradaju oni koji su nevini, koji veze nemaju sa bolesnim nacionalističkim idejama. Hocemo mi DEMOKRATIJU na svoj naćin, ma sve treba zatvoriti na goli otok..........................Glupani jedni,okrenite se radu i svojoj porodici,odgajaj djecu u poštenju i moralu,a ne ubistvima i nacionalističkim izljevima mržnje..
Oni su teroristi!Alkaida,hezbolah,talibani?
uhapšeni su muslimani iz zenice i starog viteza.
Ma smjesni su ko onaj Gudelj satro smiruje situaciju , a grupa UJA sjedi pred FISSOM i tjera TV-reportere sta ste ko sada dosli da nam na muke prisjedate. A i ovaj deminer neznam koje ali 100% puko mu kujac od nepravde. Samo sto je unesrecio pogresne ljude , udri po TAJKUNIMA!!!!!!!!!!!!!
Ja opet mislila da je njihov posao da deminiraju a ne da miniraju :( Naopaka drzava pa sta ces!
Naravno, najvaznije u cijeloj prici ce biti koje je lik nacionalnosti... Motive, zrtve, posljedice i sve ostalo cemo ubrzo zaboraviti.
halo ba pederi dosta s tim guranjem u ...........SUPAK:D
Kako smo mi jedna progay populacija, samo bi gurali muskarcu nesto u guzicu. Cista reflekcija sopstvenih zelja i pobuda.
poginuo je nevin covjek radeci svoj posao,treba ga streljati ko god da je naredio i postavio napravu...
Sigurno je covjek imao \"dobre\" razloge za to,ali slazem se da mu treba ugurat u ...... i aktivirat!
ma treba kod nas zakonom uvesti smrtnu kaznu vješanjem ili strijeljanjem na javnom mjestu. nema druge za ove bolesnike. ako se sjećate one \"majke\" što je ubila svoju curicu, fol bila kod komšije kad je mala nestala, pa onaj u lipnici što pobi ljude, pa ovaj što ubi denisa itd. da ne nabrajam. samo smrtna kazna ništa blaže.
haha re: pa ne radi se o igri lutkica i beba, ovdje se radilo o životima ljudi gdje je lako moglo biti više žrtava a i djece??!!!!! Užas!