Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ocigledno da nema drugog nacina dok im problem ne poturis pod nos
to kraljevi
ZASTO I MI SARAJLIJE OVO NE URADIMO... FINO CUKE PRED PARLAMENT :D
A u šta vjeruješ? U kojeg Elloha? (Alloha - neki kažu a ima i drugih imena). Kažu da je Elloh Enlil bio najveći od svih Ellohima ali ni njegov brat Elloh Enki ( zovu ga i Šejtan) nije bio ništa manji. Ipak ih je Elloh Marduk sve potukao i sebe na kraju proglasio jedinim i najvećim. Jesi li na njega mislio?
@kazani što bih tebi vjerovao a da ne vjerujem u onog koji je stvorio i tebe i mene,čuj vjeruj mi ..hahahaha ..kome ? tebi ?\' ma baš ??
Nisu to Rumuni vjeruj mi. Neko te je slagao. P.S. ja se barem kunem nečim što je postojalo a ti vjerovatno nečim što i ne postoji...
\'\'\'\'Otkud Vlasi u Visokom papane?\'\'\'\'\' pa eto ih povezani u kavezu...tito ti je davno umro, još se samo zatucani ekstremni komunjara kune titom, preporučujem ti preseljenje u Vijetnam ili Sjev, Koreju....
@Kazani - e nek si nam rekao da je Sarajevo etnički očišćeno. Mi to kao nismo znali.
Otkud Vlasi u Visokom papane? Da si rekao Kineza pa inekako ali Rumuna????? Gdje si išao u školu Tite ti?
Pošalji šleper da ti sve pse pošaljemo, besplatno, u Gradac :)
ko bi rek\'o da još ovoliko vlaha ima u Visokom...Sarajlije su svoje počistili davno...
Ja bi vam djecu vezao,ali nebi dobili ni hrane ni vode,mamu vam seljaku,prije sam dolazio u Visoko jer mi je grad bio super,sad se pisam na sve to.Toliko od mene pozzz iz Gradca,i daleko vam nase more!!!
Šta ćemo sa ljudima lutaclicima?Beskućnicima?Ni njihov život nije bolji od psećeg?I te lutalice treba dovesti i svezati pred općinu...
Ovaj što te citira ti želi r.a.t. u kući m.a.j.m.u.n.e jedan.
Džukci u politici..Ljubitelji životnja zaštite džukce..I suviše su ugroženi od samih sebe, poklaše se između se.
Psi u općini i psi prd općinom...Gdje god kreneš psi...Samo reže, laju i ujedaju...
Nisu krivi ljudi sto su doveli pse, to je pravi potez,jer ti psi u čoporima hodaju gradom po parkovima,jeli treba cekati da necije dijete strada da bi se nesto pokrenulo??..a ovi psi i onako su nahranjeni tu pred opcinom i bolje im je nego da su pusteni...tako da ceekamo vlast da reaguje..