Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adi i SRBI-N trebate oralno zadovoljiti jedan drugoga.Bratski
@ADI Kunicu, to sto se u tebi napelo nije srce, nego je g*ovno..Zasto trazis belaja???Mislis da si siguran ako si van BiH, mislis da te niko ne moze naci, pa zakuhavas i jedes g*ovana iz daleka... A sto se tice pojma \"glupi bosanac\" on je vezan, za bosanske muslimane koji sebe nazivaju bosnjama (pojam koji u Klajicevom rijecniku znaci GLUPI BOSANSKI MUSLIMANKOJI ZIVI NA SELU, a prihvatanjem tog pojma kao narodnosti Alija je dokazao da je G.Klajic bio i te kako u pravu..
Ovaj bosic izgleda nije svjestan gdje zivi i kojoj drzavi, vidi sta je bilo sa milosevicevom ideologijom i kako je krepao, kako je zavrsio jadovan dabic, i on ima istu politiku, mogao bi on pojesti jeza u BiH, dodite smrdi vec jednom pameti, citav svijet vam se smije i vazda ste pobjednici. GENOCIDNA SMRDSKA MORA NESTATI.
Pukla sam ko p .cka !
ADI a sta misli da te pop posprica malo svetom vodicom?
Adi, dikusija koju pokusavas voditi je na nivou 1. razreda osvovne. Ako vec misli diskutovati procitaj koju knjigu (bez uvrede).
@Adi pa sta cekate, krenite pa da zavrsimo sa vama za sva vremena
titin pionir, govno smrdljivo
Bosicu fasisto,da Inzko pojede jeza?hej glupane ko si pa da tako zboris? A i da ga on pojede,slijepo fasisticko cudoviste ima nas koji nikak ne volimo\"jezeve krvavih ruku\" ko sto si ti! Zapamti neces dobit ni milimetar zemlje Bosne i Hercegovine,to je imovina i naslijedje nasih pradjedova,zapamti! A sto se diskusija tice to se treba odrzavat u Sarajevu glupane ak si zaboravio Sarajevo-Seher je glavni grad Bosne i Hercegovine hocel uc to u tintaru fasiste koji si! Da sam na mjestu Inzka trebao bi vas ignorisat jer ste jedna bolesna fasisticka banda fondamentalista koji pljuju i pocjenjuju drzavne institucije Bosne i Hercegovne.To u nijednoj drzavi nebi bilo dozvoljeno samo ovdje! BOSNA4EVER!
Probaj ADI probaj. Probali ste 1992. pa smo mi vas protjerali pod zemlju.
Ovaj bosic je tipicni genocidni krmak kao i njegov sef karadzic.
Bosicu pojma nemas i uzalud se pokusavas dodvoriti. Sustina je u tome da u ovoj zemlji nema supstance za bilo sto. Ona je nacionalno rasturena i razdijeljena i po svemu sudeci ce tavoriti narednih stotinjak godina u stanju ni tamo ni ovamo. Kakav Nato i suplja...Samo Hrvatski entitet (Republka) moze trajno da popravi sliku o ovoj zemlji.
Što mu nisi rekao da pojede onu stvar ako si toliki frajer?