Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džaba, papak ostaje papak!
Popij tableticu sinko i shvati ,da je upravo Dodik najjaci \'\'igrac\'\'ovdje ! Nisi to do sad primjetio ?? Mislis da je Biden slucajno razgovaro u cetiri oka s njim ?
Mnogo sam gluuup !!! Uvjek jadan mislim da ce mi kauri nesto pomoc ! A oni mi ga sve dublje i dublje ,zavlace. Eh,nije ni cudo , pa mi smo od srpskog otpada nastali ! Roba s felerom !
Ma kakvi zakljucni narodne skupstine, to je izvadjeno iz trbuha (dakle izmisljeno) jer ovo je samo tvrdjenje pazara da rs opstane u sadasnjoj formi, tj. da joj se dokine sto manje kompetencija. vrlo, neki bi rekli, mudro odigrano.
Operacija -Raspad- je zapocela .BiH broji zadnje dane !Glavni razlog je muslimanska megalomanija. Samo glupom to jos nije jasno ! Jedno je sigurno, raspasce se mnogo, mnogo prije nego YU. Ma nece nista da te boli,samo ces da zaspis!
@Srb-in...a kako nazivas politiku koju Dodo provodi u rs-u?? Nemoj molim te samo rec demokratija...
@SRB-IN .... e nek si im rekao, paksu jedan.
Sta su zakljucili? Nista.
Kako je zadrigli Mile Ronhil reagovao na ovo?
nama nisu potrebni izbori za politicko vodjstvo mi treba da biramo clanove Vijeća za implementaciju mira (PIC) koji penis mi ovde glumimo demokratiju STO SE SRBA TICE Vijeće za implementaciju mira (PIC) neka nam izglaba gore doticni organ i neka u svojim zemljama sprovode diktaturu Mi smo se Tita rijesili, a ko voli novog Tita upala mu ...