Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, al šta je sa krupnim ribama? Fahro privatnik šoško, Zlaja slučajni prolaznik i Bake zlatna kašika?
Polako doci ce red i na to...ako ih Svicarci ne pohapse prvi
iskreno se nadam da je ovo početak obračuna sa našom mafijom
Hbga, kada se spominju ova imena od kirBe do Fahraona, red je zatražiti hapšenje ubica male Ivone Bajo (6) iz Bijeljine. Time bi se razotkrila Laktaška heroinska mafija koja bi dovela do M.D. Hapsiti sve redom.
Agencija za prikupljanje ODUZETE IMOVINE U BiH još uvijek ne postoji. Halal im što su zaradili kriminalom. Mene su ''navukli'' Zakonom o opljačkanoj imovini da glasam za njihA. Baš sam naivan. Oprostite mi dragi čitaoci ovog Portala.
ZELIMO GOLI OTOK PONOVO!!!!!
Malo brate, malo
malo su dobili
Cak i medju osudjenim Srbin, Hrvat i Bosanac.. :) koja slucajnost.. moram svugdje biti ravnopravni
imal dje oduzimanja nezakonito stece imovinske koristi?
sve su ovo gavuni i girice, gdje su ajkule?
...basamak po basamak...sanaderu je prethodio polančec...
živi bili pa vidjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako mi je drago što pravda više nije slijepa, postala je jednaka za sve u ovoj našoj jadnoj državi, bravo!
ni blizu, rasprodato i unisteno sve, treba jos puno ljudi pozatvarat i oduzet imovinu koju cuvaju za praunucice, za lijekova im trebalo
hahahahahah A SAD KARANJE BRATE
Sve lopove pohapsiti,dosta je nama rusenja drazve,ali ne hapsiti kao budimira pa se sad setka slobodan i kao da nije kriv,vec pustiti lopove da truhnu u zatvoru zbog zlodjela koja su ovoj nasoj drzavi napravili.