Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupila se bagra i ološ - fudbalski navijači....
pa ne dolazi delegacija islamske države, samo obično loptanje! čemu ta frka?!
kad je nefa rekao to je amin
Je l bio korteo?
poslje😂😂
jao kako bi legle jedne "dobrovoljne" radne akcije da ima omladina gdje ispuhat energiju korisno, nedestruktivno
Nek ti caca radi djabe!
░█▀▀▄░░░░░░░░░░░▄▀▀█ ░█░░░▀▄░▄▄▄▄▄░▄▀░░░█ ░░▀▄░░░▀░░░░░▀░░░▄▀ ░░░░▌░▄▄░░░▄▄░▐▀▀ ░░░▐░░█▄░░░▄█░░▌▄▄▀▀▀▀█ ░░░▌▄▄▀▀░▄░▀▀▄▄▐░░░░░░█ ▄▀▀▐▀▀░▄▄▄▄▄░▀▀▌▄▄▄░░░█ █░░░▀▄░█░░░█░▄▀░░░░█▀▀▀ ░▀▄░░▀░░▀▀▀░░▀░░░▄█▀ ░░░█░░░░░░░░░░░▄▀▄░▀▄ ░░░█░░░░░░░░░▄▀█░░█░░█ ░░░█░░░░░░░░░░░█▄█░░▄▀ ░░░█░░░░░░░░░░░████▀ ░░░▀▄▄▀▀▄▄▀▀▄▄▄█
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
tuci murijo dok je vakat... rulja smrdljiva narkomanska
postovani, utakmica nudi 70 % prenemaganja i valjana na terenu, 30 % svadje izmedj i sudije i ona sudijska nadoknada ce bit lijepa za gledanje, rezultat, par slomljenih tramvaja i dvatri nosa ce da nastrada!
A ti ces svejedno ostati nepismen.
@OtokaBoy3 al zato si ruzniji od mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
TAKO I TREBA👍 DOSTA SE JOS SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA KRECE SLOBODNO KROZ NORMALNO DRUSTVO
😂😂😂😂😂😂
@milfhunternapoli SAMO I ZNATE SLINITI