Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to višak, trebat ce nam uskoro. ;)
samo ne treba dati bandi NATO i poganim Amerima, ljudi čuvajte sve što imate
Pa ako ti treba uzimaj i pravac bliski istok :).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..........jednostavno......višak naoružanja treba fino prodati i novac utrošiti namjenski.... ..recimo za obnovu poplavljenih područja ili izgradnju studentskih domova...
JESTE DA OSTANU NASI BOSNJACI BEZ PRACKE CAK PA DA VLASI I DUSMANI OPET NAPADAJU NEVINI LIJUD (NAROD)
Oružje je poslednja stvar koju domaćin prodaje iz kuće, a to znači da smo bankrotirali i da ovi na vlasti potežu potez koji će ih još koji dan zadržati.
Tih 17 000 tona bi ja mislim bilo dovoljno za Banjaluku ;)
Kako moze biti visak naoruzanja? 92 smo imali manjak pa popusili... ne kontam ljude sto predaju oruzje
Iz ovog teksta samo sam cekao kada ce pisati: Oruzje ce biti predano vlastima RS kako bi oni dalje proslijedili za Republiku Srbiju. Ne znam kako, ali moja djeca ove balkanske horore nece gledati!!!
nema viska :)
podjeli to narodu,vidite s kim zivimo....
opet da nas razoruzaju kao pomazu nam:)
nista to nije visak... nista se ti ne sikiraj nek ono stoji, ne smeta nikom... zlu ne trebalo
Ma neznaš ti ni dupe obrisat..
Neka nek stoji za nedaj bože.
Podijelite to kao humanitarnu pomoc za vehabije, sevap je.
Gdje si Mustafa, odkud ti znas sta je sevap??
Kako on ono voli napisat janicar :D
Sve se bojim da nju to zanima. Nego će kao prikazat da su uništili, a ovamo će ih prodat negdje u Irak ili Siriju :) Zna Majkićka gdje su pare :)
I sta sad ocekujemo da ce to bit uklonjeno. Hoce al za jedno 5-6 godina kad zasmeta nekom koji hoce nesto da izgradi. ŠUTI I TRPI