Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima njih jos koliko ti Bog hoces
Vrijeme je BILO ! 60% zaposlenih u SIPA - e su srpski ratni zlocinci i monstrumi ! ZATO EKSLUZIVNO TERORISU I HAPSE SAMO BOSNJAKE !
Ma ko ti J.M. srbijanac,pitaj tatu koliko je srba izginulo u pokušaju da zauzmu Sarajevo uz ovu pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=Fe_Y5TvO_8g&feature=related OJHAAAA
u sljedećem ratu prvo p.o.b.iti izdajnička b.a.l.i.j.an.d.e.r.s.k..a. govnna koja surađuju i postavljaju četnnike na važna mjesta u državi, pa onda se obračunati sa poganom četnničkom gammadi !
Sve su to moji ljudi od povjerenja i/ili njihovi učenici.
J.e.b.o. ma.ter, j.e.b.o. oca, ko je došo sa Sokoca
@Ostoja @ sejdofinci: Neki USKOK jedino. Za nadati se da će se takvo tijelo podhitno uspostaviti u BiH.
Od svih komentara samo je Ostoja realan i ima mozga. Svaka cast - slazem se u potpunosti
Zato ja koji imam 3 saobracajna prekrsaja ne mogu da se uvalim u SIPU od ovih ratnih zlocinaca.
Ko ih više zapošljava i daje im još činove, valda je završio privatni fakultet na Palama u šumi,Kiseljaku ili Travniku ehhehhe a mozda je i neki Trener sa DIF-a hehehehheh
A ko suspenduje Bošnjačke i Hrvatske ratne zločince??? Za vreme rata su Četnici njih dosta smakli, al sad me interesuje?
pa ko zaposljaval po toj sipi..sve neki ratni zlocinci sto su rusili bih!!!!
Moze i gradjanin jedne drzave izvrsiti agresiju na tu istu drzavu...Sto je tu cudno?
Jeste mi smjesni vi BOSANSKI Srbi sto samo Bosnjake nazivate Bantustancima....Newsflash: Onaj covjek je nazvao BiH Bantustan-drzavom, znaci i RS je Bantustan i ti si Bantustanac!!!!! Loser.
SIPA srpska istražna policijska agencija
SPORA ALI JE DOSTIŽNA HAHAHAHAHAHAH SRBI P.U.Š.ITE GA LAGANO,NE SVI SAMO ONI KOJI SU ZASLUŽILI HAHAHAHAHAH. http://www.youtube.com/watch?v=KGKrSBsmNZY PGLEDAJTE
Dokaz da je SIPA puna četnika!A ovom brđanu sa Sokoca da kažem da je bila agresija čim je i Srbija učestvovala u ratu ali ti smrdo to nećeš nikada priznati!