Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super ajmo sada da srusimo most, kad nema drine netreba nam ni most!
\"most Mehmed Paše Sokolovića skoro da je ostao bez rijeke koja ga stoljećima prati.\" Glupost. Koliko mi je poznato, akumulacija vode je stvorena hidrocentalom u Zvorniku. Centrala je izgradjena 1955 a ne 1555. Dakle, most Mehmed Paše Sokolovića je ovako izgledao (mislim, ovoliko virio nad vodom) sve do 1955. Prirodni debit drine je bas ovoliki za ovo doba godine. Dobar naslov bi bio \"Cuprija kakvom ju je Sokolovic gledao\" ili nesto sl. bin Latin Se prvo naucio plivati (i to bas na drini) pa tek onda hodati...
zbog brane vode nema, idioti nacionalisticki. da procitate teks pa da komentarisete ?!
Doci ce kraj i ovim balijsko/cetnicko/ustaskim primatima koji zagadjuju ovu zemlju 20 godina. Voda vas odnijela. Zivjela gradjanska BiH!
Bog je stvorio Romaniju za srbe.Osnovno zanimanje coban, muzika turbo-folk, u slobodno vrijeme borba s divljim zvijerima u sumi, i ni pod razno ici naprijed jer ti ljudi zive u proslosti.
majku cetnicku. taj narod fakat proklet. sta god dotakne to umre. covjeka, prirodu, ljubav, razumijevanje,..sve. sve umire na njihov dodir. marvu treba protjerat k\'o hrvatska sto ucini. a sto ih spasi dejton, pa to je nevidjeno.
čuj ti ovog srbe kretena...koji kreten:)
Gledaj LOLE jest nasukan.
@bosna A od tebe je pamet davno pobjegla....
mater vam cetnicku je-bem, i voda od vas bjezi!!!