Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navikli imamo stalno redukcije, a vodu placamo kako da je benzin..........
A gdje ti majke ti zivi pa imas stalno redukcije? Niti ja na Mejtasu, niti moja mati na Vratniku nemamo nikad redukcije. (Osim u ljeto prije 2 godine).
6 godina na M dvoru.tacno u ponoć nema vode
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su mogli remontovati i po noci
Ni na zapadu su to ne radi po noci radi vecih dnevnica za radnike (nocna smjena). Jbga.
I kako ja sad da idem u halu, da se posteno ko coek kutarisem.
3 i 15 jos je nema. oo drzavo!
Stup nisu ni spomenuli, ali za svaki slučaj nema ni ovdje vode.
nisu mogli radnim danom...
A zar im nije bilo lakše napisati da neće biti vode u Sarajevu, a ne nabrajti jedno po jedno naselje dok ne navedu kompletan grad. -_-
Nisu juce spominjali M dvor a evo nema je
Nije došlo do poremećaja, nego do totalnog ISKLJUČENJA odmah u 9 sati. Ucjenjivanje i patnja što većeg broja ljudi, konstantni pritisak na povećanje cijena, nedjelja, narod kući, niko se nije još ni umio... To je jedno skupo, neefikasno, glomazno i nefunkcionalno stranačko preduzeće koje treba razbiti ili da radi ili da se raspusti, pa ćemo pobijati cijevi pored zgrada i uvoditi u stanove i piti vodu iz flaše.
remontiraju u nedelju kad su svi zabijeni u stanove... kakva vlast, takav vodovod
"Nekokiko sarajevskih naselja u danas ce..." WTF "U DANAS"?????
Vidi zlatne pipe a mi nismo jos ni zlatnu kasiku dobili.
Kako je SDA efikasna. Sada osim zlatnih kasika imamo i zlatne cesme
Iduce godine je 20. godisnjica smrti nase divne domovine BiH, i to zahvaljujuci ovom nasem prvom predsjedniku na koga ste zabranili komentare.
Ne mogu vjerovati šta čitam i od koga... helem aferim ti što poštuješ predjsednika rahmetli Aliju. Iako smo do sada dolazili u konfilkte, ovde ti skidam kapu.
...moj predsjednik je umro 4.5.1980...ovi poslije, nit su moji, nit su predsjednici...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka ja vječni rahmet, našem prvom predsjedniku Republike Bosne i Hercegovine, Aliji Izetbegoviću!