Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno,sve pohvale.... :)
to zaslužuje ovaj centar, rekonstrukcija ovog centra ce značajno doprinijeti poboljsanju usluge s obzirom na sve češće guzve i velike redove čekanja...
Ako nisu ovo obecanja pred izbore, a poslje izbora sve isto!
KAKO STE NAMAZANI PA FUJ MAMU VAM J...M NAŠLI PRED IZBORE KO FOL.. DAJ BA, PA NISMO NI MI DJECA ZNAMO VAM PLANOVE. MRŠ SIKTER, KOLIKO U VAŠE DŽEPOVE I DO KAD VIŠE MOJA BOSNO?
To je sda smece prijatelju a radeljas krcmi po zdravstvu ne pismeni kreten ....
Napokon da i ovaj devastirani objekat dobije svoje novo odjelo , i da se onih 30-40% prostorija osposobi i pruzi puna podrska onima kojima je zdravstvena pomoc najbitnija... Svaka cast
Sve pohvale za ovaj potez, krajnje je vrijeme da najbrojnija općina dobije Dom zdravlja dostojan čovjeka i zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju.
Dobar tajming, bas pred izbore :)
Fino...da i narod vidi/osjeti nekog hajra...
Dok je Damir Hadžić iz SDP-a vladao Novim Gradom dispanzer na Otoci propadao je, a nalazio je pare za "Novogradske dane" i da svom čaći popravi zgradu na Dobrinji. I to samo haustor gdje mu otac živi, ali ne i drugi haustor do njega. kad je došao Semir Efendić iz SDA stvari su krenule na bolje za Općinu Novi Grad, što se vidi i po obnavljanju Doma zdravlja. Doviđenja Boljševici u oktobru.
Ako pod Novim Gradom smatras Sokolje onda si u pravu
Sve je to Novi Grad pa i Sokolje :) Neće biti Vogošća ili Ilidža
PRIKAŽI ODGOVORE (4)