Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto baš će bit sjećanje na rahmetli djevojke, kad se popodne uleše od alkohola i seksa. Idire, šetajte, jebite se, ličite, radite šta hoćete al ostavite djevojke na miru! Kod nase je razum i osjećaj za prikladno stvarno izgubljen totalno!
Alarm, alarm , islamski fundamentalist detektovan.
smeta ti sto piju i seksaju se a ne sto nemaju buducnosti u kurcevoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na protestima koje su organizovali studenti ispred Zemaljskog nije bilo vise od sto ljudi. Sto ljudi, studenata 70ak. Na pohodu 250. Aferim vam.
E vala i ovi mladi su poceli kao politicari, manje glupiranja ne bi bilo na odmet.
Ovo samo kod nas ima. Pa mi smo aps nenormalan narod.
Jesu li se osvrnuli na mjestu njihove jezive smrti i položili cijeće, ili nako momački zaobilaze u širokom luku, pa na drugu lokaciju u opštini Centar najdalje moguću udaljenu od mjesta ! Odakle će se ralegati ilhaije i kaside a ne protesti protiv bande na vlasti. BAkir i Sebija već pobjegli na sigurno, NIKO NE SMIJE DA ZNA GDJE SU :))) A ja karine od studenata i novinara, veće od one na vlasti !
zasadili su dva drveta na mjestu nesrece u znak na dvije poginule kolegice a nakont toga krenuli ka Trebeviću
@mirzoniii Jesul stavili ba spomen ploču i policija uvela posebno ograničenje brzine, da je svi mogu vidjeti ? Ovako će neko čim se malo zaboravi autom naletiti i na ta dva drveta !
Trke su vam gore, nemate vi kud danas! 😂
Studenti su mnogo bolji od BIH Univerziteta i profesora. Profesori ( cast iziuzecima ) su negdje na istom nivou kvalitete kao sto su nam sudije i tuzioci. Nikakvih ideja, nit ikakve energije ili motivacije. Open vjerujem da ima izuzetaka , ali ogromna vecina nema cak kapacitet da predaje po srednjim skolama.
Opet zamjena teza ovdje! Ako neko vrši promociju onda je to SDP koji daje saopštenje na nešto što ga se u principu ne tiče. A koju to promociju daju sebi studenti koji idu na izlet i žele da bude obilježen na sjećanje na stradale djevojke, niti ko izlazi sa imenom i prezimenom, niti predstavljaju neku organizaciju koju bi promovisali, niti ih ko finansira kao recimo politikante iz SDP-a.
@tantrasex Druže, ja jedva čekam građansko društvo, ali nešto nisam optimista pored ovolikih podjela unutar ljevice i još kad se doda ustavna konstitucija BiH i izborni zakon, to se svodi na teoriju nemogućeg.
Dokaz da političari ne žele bilo kakva okupljanja! Omladino, samo naprijed i ne dajte im mira! Ukazujte im na svaku njihovu nepravilnost, na vaše stanje u društvu, na vaš odlazak u inostranstvo trbuhom za kruhom. Ukazujte im na javašluk zbog kojeg su vam silom istrgnute vaše kolegice. Stalno ih podsjećajte! Nešto se mora mijenjati, a to mogu samo politički neobojeni!
Studenti moji dragi...kantonalna vlada ne sedi na Trebevicu....ako mislite nesto da uradite u cast vasih kolegica i vas samih......... Ovo je novi oblik "foruma gradjana".....
Ako je ovo najbolje sto su mogli smisliti, onda je svijetla buducnost nase mlade intelektualne zajednice...
Turisticka agencija #SPUS - organizujemo razne izlete po Bosni, a bogami i europi
Eto stvarno cete skrenuti paznju setanjem po trebevicu. Valjda bi trebalo da se setate po carsiji, napravite protest, ako vam je stalo.
Imate vrlo ruzno misljenje o studentima Jutrooooo
grebite me ako se ijedan student pohoda i sjeti Selme i Edite. Krenula omlatina u zjbnciju
pohod na Poljine bi bio korisniji .. konačno, ye__bo vas Trebević