Štete u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori...
0
Virtuelni zemljotres i cunami poharat će Balkan
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nama zemljotres, mi imamo ovde svakih 30 godina rat jer smo g+vna....
sto moraju bas balkan za primjer uzeti...dosta je nama katastrofa....!!!! ili mozda planiraju izazvati neki cunami? ovdje?
meni nista nije jasno??????
@skepticari....cunami se moze desiti cak i u jezeru, naprimjer ako ogromna stijena se odlomi od brda/planine i upadne u jezero nije uopce nemoguce da se u jadranu dogodi cunami...bas izmedju italijanske stikle i albanije se sastavljaju dvije ploce...zemljotresi nisu neobicni kod nas na balkanu, tako da i cunami nije nemoguc
a da nije u planu kakva atomska bomba,a vrlo je moguce i harp simulacija.citam na nekom iranskom forumu da rat u libiji ima za ciljeve eksperimenete( satelitske,fazoni NLO simulacije),a iranci su nepogresivi i dobro obavjesteni,i znaju ssta rade i nebi me cudilo da preduhitre potez,jednom nuklearkom. a prije nego sto se desio potres i cunami u japani,bili su prisutni NLO efekti. nlo zapravo proizvodi zemljotrese,i nadhgleda merdijane u hd formatima.
Nama u brdovitoj Bosni ne moze tsunami nista, hehe
kadace biti da odem u austriju tamo nemože
k\'o da bi fahro onoliku kucu na zeljeznickoj napravio....boziji covjek...je l\' ga poceo dodik karat u slobodno vrijeme???
ljudi kupujmo domaću vodu
ma yebite si ma.ter. trenirajte nesrece na sebi a ne na nama.
sam eksperimentisu,sad ovo sad ono,i rat su eksperimentisali....
vjezbajte se vi tamo kod vase kuce pas M
samo da pitam kakav crni cunami na 1500 metara nadmorske visine a sto se tice zemlioresa imaju brate banja luka i skople da okinu , mozda bi i valjalo
http://mladibih.webs.com/ - posjetite nas sve o ovome :D
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Da oće pravi a ne virtuelni
Cunami ni tornado ne mogu u BiH ali zemljotres moze...