Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da izgleda fuj, rendering odvratan, ko da je nogom radjeno al svaka mu/joj cast na diplomskom da meni bi diplomirat..
ne samo da je rendering UZASAN, nego i ono sto je na njemu prikazano. sta to stepenice zavrsavaju na nekom cosku avlije? zgrada u sasvim pogresnoj perspektivi.... da sam ja profesor / student te skole ne bih se bas previse hvalio sa ovim materijalom nego gledao da ga niki i nevidi.
http://www.crkva-sv-trojice.ba/
Haha cuj diplomski iz 3D tehnologije:) ja kao arhitekt narucim 3D model, platim oko 300 eura za predstavu objekta koja je pojam za ovo. Ovo je bilo dobro 94-te
sultan Abdul Aziz koji je darovao 100.000 groša za građenje crkve. On darovao, a cet_nici sve dzamije porusili....eh sto ti je pravda. P.S. Dobar taj diplomski, e sad da sljedeci student jos na Ferhadiji diplomira, pa onda jedan na crkvi sv. Mate i tako dalje. MI smo ti glavni za 3D -Religiju. To Balkanci!!!!!!!!!!!!!! Samo dalje u srednji vijek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Sto nije neko neku skolu, fabriku, nesto pametno napravio?
EVO LINKA: http://www.crkva-sv-trojice.ba/index.html
Hvala Bogu vise! Kreteni je srusili, narod ce je ponovo podignuti. Mostar je (bio) puno siromasni bez nje! Samo da je naprave onakvu, kakva je i bila... :)
\"Skoro 15 godina poslije rata Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (SSST), prvi privatni univerzitet u BiH, je u okviru jednog diplomskog rada iz kompjuterske grafike kreirala virtualnu 3D rekonstrukciju ove crkve, koristeći napredne 3D tehnologije i tehnike kompjuterske grafike.\" E ako je ovo nekome diplomski raid iz 3d tehnologije , ja sam doktor za cgi.
KAKAV JE ONO BLJESAK IZA NJE
Odlično.
pa nisu valjda i u federaciji rusili vjerske objekte i to na samom pocetku rata, bas sam iznenaden mislio sam da su to radili samo srpski agresori