Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh necete jos dugo , da hoce neko organizovat proteste da sve taj dan obustavimo i skole i fabrike i saobracaj i svi fino izađemo na ulice nesto kao onda kad su palili predsjednistvo samo bez tih incidenata ..i da vise skinemo sve ...prvi bih dosao je*o ih otac vise usre jedne usrane ...
Taj film neces gledati, iz jednostavnog razloga jer vrijedi ona: "Jes da je lopov ali nas je i bolje da je nas nego njihov." Sve dok postoje nacionalne stranke selameta nema. A sto se tice legalnim putem-glasanjem sve nacionalne imaju svoje glsace koje su pozaposljavali po kojekavim institucijama+ njove familije i eto ti pojedbicke formule na izborima + svsta obecaj itd. uglavnom Status Qvo (nazalost nije rock grupa)
Protest, ali bez incidenata, bez paljevina i drugih gluposti, skupit se i ne ici kucama dok se ne smjene ali svi bukavalno svi koji iza sebe nemaju rezultate napismeno, i onda odabrati druge ljude pojedince ne stranke i dati rokove ako ne zavrsis te i te obaveze za 6 mjesece letis odmah, a ne 4 godine uradio ne uradio laganini plata kapa voza se u autima, torsi se na sve strane. Promjeniti ustav i zakone, odabrati skolovane ljude iz struke i dok se to ne uradi oni ce nama ovako trositi nas novac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako njih trojica nisu VIP ne znam ko onda jeste u ovoj zemlji???
divno li mjesto za ubit tri govneta jednom muhom
Neće begovi sa fukarom!!! Fuj, propali begovi sad preko naroda grabe i otimaju!!!
Bog pa Bakir. Najsvetije među Bošnjacima.
j.e.b.l.i f.a.me.l.i.j.u
kakve sve pogodnosti imaju jos sto narod neza ovo je mafija sram ih bilo ovog jadnog naroda a me ni oci ispadaju cekajuci postara glasajte narode
BalijskoUstaskoCetnicki JET SET
Jesil to ti Slovenac, haveru...
Ko ti je haver?
treba salone zabranit i pretvoriti hi u džamije da vijernici mogu klanjat navrijeme
tako je, puna podrška, idemo dalje...jer trebamo doći na dno da bi krenuli prema gore, a očito još nismo došli do dna...puna podrška troglavoj aždaji...troši i pišaj po sirotinji...valja ćemo jednom naći malo dostojanstva u sebi.
Dno su polupali poodavno sad smo u slobodnom padu...
Bogami se ova milijarda kredita MMF što BAkir potpisa u kafani pametno troši ! VIP saloni ,najnoviji audi Ivaniću da brzo može uzet svoje mišljenje od DOdika !! i naravno Čoviću predsjednički dvori u Mostaru mada nigdje ne piše da ima pravo na to !
ZAšto krijete povećan broj savjetnika. Vidiš kako samo Bakira dobro savjetuju. Rekao da neće razgovarat sa drugim članom Predsjedništva Čovićem dok se OKRIVLJENI FAHRO NE VRATI SA MORA IZ INOZEMSTVA !! Novouposleni savjetnik za iftare Gurbet mu je odradio veliki posao za vrijeme ramazana, a krunisao iftarom američke ambsadorke u VIjećnici !! mOglo je i u KUM bolnici, Sebija prezauzeta poboljašnejm njegovog rada ali imak je Gurbet smatrao da je vijećnica reprezentativnija !!!
Sasvim normalna stvar... pa neće valjda predsjednik države stajati sa običnim pukom i gurati kofere po aerodromima
Bolje vi napucajte kafane, kakve salone.
ni najbogatije zemlje nemaju ovake parazite
Dokle vise ovi pornici...ccc.