Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa moraju oslobađati mjesta za zločince Selmu Cikotića, Dževada Mlaću, Dudakovića, Ejupa Ganića, Jovu Divjaka, one koljače iz silosa u Tarčinu i ostale sa 24 posto.
pa sto ih onda ne osude na te dvije trecine kazne?
ohhh
AKO SU HRVATI I SBRI FASISTI VI STE PRODANE DUSE TERORISTA !!!!
srbi i hrvati su imali više zločinaca ne poginulih civila.
@Jozo, na mom se vozo.
Ovaj i njemu slični (Tuta..) su ubili Blaža Kraljevića i sramota su da se nazivaju hrvatima. To su obični kriminalnci kojima je rat brat. Doživotno u zatvor. Pozdrav iz HR.
Bože molim te da ga sretnem na putu molim te...
Oho vam ga sada, eto Stele pa vi vidite....
Niko nama bosnjacima ne brani da mu auto ode u zrak...onako slucajno. Jeli iko gledao film \"Munchen\". Po tom receptu
Stela zvani Probuseni Dolar
RS srecan ti rodjendan !
potrebno mu je suditi u BiH jer nije dovoljno isluzio zlocin i ubistva koja se nemogu vratiti ali moze se vremenom naplatiti.
Mi iz SDA pozdravljamo puštanje gospodna Štele,velikog čovjeka i prijatelja zemlje Bosne i Bošnjaka naročito . Nadamo se da se vidimo barem na pivi drug Štela.pozz
jesul to oni što su majorizirani?
Dobro dosao na slobodu , platio si cijenu . A ovi sto svasta pisu i oni su imali svoje u Hagu koji su vec na slobodi i njihova djela opravdavaju jer su njihovi .
Šta je b.a.l.i.j.e šta ste zapjenili. hahahahahah