Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolilo mi Bošnjaci ovog čovjeka smatramo Bošnjakom, patriotom, zlatnim ljiljanom, toliko Hrvati smatraju Komšića Hrvatom i to je činjenica.
U suštini su narodi na ovom prostoru totalno glupi. Samo se sa ovim prepucavaju. Ono Hrvat, ovaj Bošnjak, tamo Srbin
… pitaj ga koji program u školi izučava njegovo dijete i sve će ti biti jasno…
Rinaka na baterije
Koga briga za fašistu?
kolodvorski portal
Prosle su te bajke klikstorise, seranic je fasista ko i duhovni vodja duduk, zayebite sa pricom o drasku, tegeltijama, tadickama, kurtzima, paltzima.
A distanc?
Koga je briga i zbog čega bi ova politička ličnost ikom trebala biti zanimljiva?! Žuta štampa!
Ministar zdravstva se zasipa kancerogenim hemikalijama. "organske" boje i dalje nisu dobre za ljudsku kozu, pa ko sta pricao.
Šarenić
Isti ovaj tjera da se nose maske i drzi razmak
Pitam se sta misle zdravstveni radnici koji pocrkase radeci dok im se ministar naslikava i gadja bojama na nekakvoj *ebenoj trci…
Degenerik.
Petljanac
Nakon fotki s onom botoks kurrawom sad on kao uzoran roditelj?! Ovo ti je neuspio pokušaj pranja morona plandemik plačeniće, slugo sotone!
lik malo dosadniji.od proljeva
Ublehaš i neznalica