Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pas mater, pa nije valjda da nam snabdijevanje pitkom vodom u glavnom selu zavisi od oborinskih voda. Šta sve nećeš ćuti, mila mati.
Ovako od prilike izgleda košarkaševa Vlada : https://www.youtube.com/watch?v=WY3mrceM1_Y&feature=player_embedded
Druže, svaka ti čast. Nisam se ovako nasmijao ima mjesec dana, a sa komentarom si potpuno u pravu.
A šta ćemo sa virozama koje haraju Sarajevom? Voda iz VIK-a je najveći uzročnik. U ratu je bila čistija - kako vas nije sramota?
VIK je slika i prilika svih JP u Kantonu i Zajednice BiH. Oni nam 20+ godina šalju poruku: "Ako nam bog da kišu, preživjeti ćemo".
Yebo vam pas mater kad od kišnice zavisite. Kopajte čatrnje, uhljebi usrani
kad si ti zvizdica vidio sa lopatom?
Iako nisam zloban, niti bilo kome želim išta loše, Zv(p)izdića bih volio vidjeti na 'facebooku' zadnje strane neke novine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raja kopajte bunare, nema nama hajra od ovih...
na marsu
pa ne možeš u parku kopat bunar ne živim na selu ili predgrađu gdje imam uslove za bunar pa da me boli tuki... a nije to ni jednostavno na K. glavi je čovjek tri puta kopao i nije našao jeb ga i ja to moraš imati sreće....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)