Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa koketom kojem je zivot otisao dodjavola
a 15 godina karijere RIZZE
http://www.youtube.com/watch?v=cbMbCU91sJk
Mevlideeeeeeeee
a sta je sa pljackarosima POLITIRCARIMA njih nespominjete koliko su opljackali narod BiH ?
Bosanci i Hercegovci zelim vam puno srece u Novoj godini i da bude bar malo bolja od ove .....
veceras svoj svog ne pozna.. :D
sretna nova 2012 uz nas sa novim novogodisnjim editom! NOVO NOVO NOVO! Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
a gdje sam ja ovdje ?
mozda ovo i nije neko mjerilo, jer recimo dogadjaj sa mevlidom je kao isao uzivo i jedna osoba je ulazila na temu vise puta da prati razvoj situacije, dok npr vijest da je Zeljko otjerao kusturicu je klasicna vijest koju jednom procitas i nema potrebe vise...mislim nebitno je, al et :)
Mevlide hodi vamo nemoj tamo pucat
Mevlide Jodi vamo nemoj tamo pucat
Ovo dokazuje kakvo stanje u BiH traje i suvise dugo, jednostavno za lijepe vijesti i nema mjesta, a bilo ih je i u ovoj godini. Sjetim se, između ostalog, uspjeha nasih mladih ljudi, srednjoskolaca a pogotovo studenata. To su ljudi koji obecavaju, i njih treba gurati u prvi plan. A ovakve vijesti i odgovaraju nasim politicarima, ustvari, na kraju krajeva ovo sve i jeste zbog njih...
CE OSTATI LEGENDA ZA SVA VREMENA!
mevlidun je zakon.
Meni bi bilo najzanimljivije da su pohapsili ove mafijaše iz S.D.A al eto nisam dočeko to ove godine,nadam se uskoro.
Sperstar i locnost godine je MEVLIIIIIIIID JASAAAAREEEEVIIIIIC! Decko je probio granice BiH i postao vijest dana sirom svijeta. Cestitamo dobitniku, a utjesna nagrada ide za Koketa sa pjesmom Kuca poso\', poso kuca.