Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se uzme u obzir da su cijene životnih namirnica u 2015 godini bili jeftinije za 150% današnji budžet i nije toliko bombastičn koliko se pokušava prikazati
84 miliona a nista se nece vidjeti, tj hoce...petina za gradske uhljebe...
Građani placaju sve po duplim cijenama, zato se budzeti pune vise nego sto se predviđalo. Iz svega ovoga profitiraju ovi koji sisaju budzet. U Zenici imamo kradonacelnika koji je uhljebio svoje plotrone i daje samo na plate 13 miliona. Ugasio sve normalno u gradu, ne da pare za kulturu i sport, hoce da ugasi Čelik. Tenderi i milionske prevare svakodnevnica. Bliski saradnici prave djecu ljubavnicama, i kupuju stanove po Sarajevu. Ni Z nije ostalo od Zenice.
Jah...a sa SDA n sve cvjetalo
ua ua uaaaaaa, stize mekdolans u zenicu uaaaa!!
Kasumovic, lokalni alkoholicar, krezavi kabadahija
Ma kakve Nemile brate, da je bar iz Nemile, covjek je iz Vakufa haha. Nemila je bar tu blizu.
Na kvotu 3 sve stavit, volite se kladit