Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha... sada opcinom vlada prava raja... vozas vd nacelbnika anera sumana - pipa sa dobrinje (opljackao intereks :) Predsjedavajuci vijeca kojeg je izglasao SDP - Haris Pleho ( taksista,osudjen na 3 godine zbog dilanja) Zamjenik predsjedavajuceg kojeg je postavio SDP - Bajro Biber (prije rata imao osnovnu,u ratu vanredno srednju a sada fakuoletet za usluzni biznis Sokolac) i td... :D Al je to prava raja,za Covjeka!!!
crni vilajet i anarhija na sve strane
Fala bogu pa ode pa tamam se sve raspalo.Bolje i bez općine nego sa ovakvom kakva je do sada bila. Treba ukinuti mjesne zajednice i općine.
SDP za seljaka
APSOLUTNO, APSOLUTNO!!!
šta će SDA... žele da poseljače opštinu i pokvare ono što je Damir uradio. sve same seljačke face... nešto govore ko je lopov, a oni lopovi najveći na svijetu... trebaju oni doć na vlast, da naprave još džamija. fuj kako mi se gade, stoka seljačka i primitivna
REKETASKA OPSTINA
SDP za covjeka,
Pravi covjek na pravom mjestu!
fuj koji skotovi pasji prokleti za vratove se pohvatali dabogda sve stranke!
Ovo već počeo predizborni rat. Samo smo mi dobri momci a svi dugi su loši momci. FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUjjjjjjjjjjjjjj
ode Damir i poce se opstina raspadati