Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivo, dosta ti je jedan posao, dosta ti je jedna plata!
Svakako je vise dosta bilo onih koji ne znaju svoj posao i koji rade po svog nahodjenju da pune svoje djepove i ugrozavaju gradjane.Nek se neko odlucio reci stop kriminalu.
vjerovatno postoje osnovi za to da se ne podrzi prosirenje budzeta, a i sto bi glasali za tako nesto kada evo navodi se da ni onaj nije potrosen pa i kako ce biti nista nije uradjeno a cijene svega dignute
Ovako je trebalo vec odavno da se radi,pa dosta je nama vise lopovluka koji gradjani trepe iz dana u dan.
Pa sta vise ova bagra na celu sa SDA radi majko mila...sve zivo su razvalili i rastjerali a sad pokusavaju i grad na najnize grane odvesti.
ovog covjeka bez dalje price treba smjeniti i zavrsiti pricu,dosta je nama ovakvih koji 18 godina nam unistavaju zmelju..
Od kada je ovaj miš gradonačelnik Grad nam propada
Mozda se Ivo dosta nakrao para,pa ga je red prekinuti u tome.
SDP i SBB su najvece zlo koje se Bosnjacima desilo u poslednjih 20 godina....
SBB moguce, a SDP je najvece dobro koje nam se desilo...
Tvoje razmisljanje i takvih kao sto si ti su nas doveli do ovoga haosa, davanjem glasova onim koji su krenuli u rusilacki pohod na ovu zemlju i na njene gradjane. SDA njeni partneri nas ruse evo 17 godina, pljackaju narod, pljackaju nase fabrike, nemamo prava na rad, kako cemo ga imati kada sve unistise. U firmama koje su napravili za sebe samo zaposljavaju rodbinu!!!!
Vjerujem da postoji dobar razlog za to.
Bogami slijedeća godina će biti najteža dosada...
Samo tako i ne treba, dosta je bilo pljačkanja građana
Smanjeni rashodi, odnosno ne radi se nista, projekti stagniraju, nije se na vrijeme dobro planiralo, katastrofa od gradske uprave...
Kako će glasati pa SBB je i predlagao smjenu neposobnog gradonačelnika... smjenite to ljudi !