Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bilo sta kaze grupa pobjegulja, homoseksualaca i narkomana pod nazivom Nasa stranka, to znaci da to nema veze sa zivotom. To je stranka bez stava koja politiku vodi na nivou licnih frustracija Kojovica, Gratza, Cudicke, Mustafica, Tanovica i ne vodi ka nicemu boljem. Glasati za pedere moze sa lud covjek.
Ističu da su Stranka demokratske akcije i Socijaldemokratska partija tim imenovanjima uspostavile političku kontrolu nad Općinskom izbornom komisijom, koja je zadužena za kontrolu biračkog spiska, sigurnosti i dostave izbornog materijala, imenovanja biračkih odbora, te objedinjavanje rezultata sa biračkih mjesta. SDA i SDP će opet dobiti glasove, a Naša Stranka će se blatiti po forumima od strane raznih debila.