Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlazem: NIKAD i NIKAKO
Zabraniti emitovanje na podrucju BIH! Pa da pokazemo jedan pozitivan primjer i odavde
slazem se, svaka cast na komentaru
Pa dobro su se sjetili ovi iz te agencije da nešto poduzmu. Lešinari koji primaju plate za ništa.
trebali su se sjetiti davno da zabrane emotovanje u terminima kada djeca gledaju
Ne znam ko su veći primitivci. Oni koji ovo gledaju il' oni koji bi to sve da zabrane.
Satelicka ze zakom.Imas cc10.000. kanala pa vazda ima nesto za pogledati.
pusim kitu za 5 KM... lepo ga obradim za dodatne 2 KM
Svaka čast na incijativi ! Bolje išta nego ništa.
Mislim da svaka drzava ima svoj zoo (zooloski vrt) pa tako i smrdija. Posto ova vrsta realitija , kakva su parovi, farma i veliki brat gdje su vecinom gladni i ostavljeni dosli da se najedu, okupaju i da imaju gdje spavati , ipak samo zooloski vrt koji moze pokazati mladim ljudima sta se desi kad te i rodjena majka odbaci. Mentalni sklop danasnjice. Ukinuti ova s.ranja i zabraniti ucesnicima povratak u BiH
Slazem se da ne valja Smrdija, ali ni Dodikland i Pederacija nisu nista bolji.
Pravda za Zmaja!!
Draži mi je Zmaj od Vučića😂😂
..iskreniji čo'ek.😂
ko me se nesvidxa neka ne gledada a mogu da djeca vidi kakvi su I'm roditelje u para let nom svijetu kuci svi fini a nikad vise razvoda I drove u BiH
Šta imate protiv edukativno-obrazovno zabavnih programa? 😂
Hahahahahahahahahahahha samo poslije ponoći, šta dobijamo time. Pa današnja omladina počinje da živi tek u 24 sata pa do jutra a po cijeli dan spava jer je bajna država toj istoj omladini osigurana zaposlenje hahahahahahaha . U kakvoj državi živimo, prikazivanjem programa ovog tipa samo još više idemo na ruku mladima jer notorno je da skoro sva omladina tek oko 22 sata počme da razišlja kako provesti noć do jutra.
Popustljivi su! Onaj šund, ono moralno dno dna, treba skroz ukinuti da bude daleko od javnosti.
Ja bi radije dozvolio pornice na tv nego ono.
Ja glasam za Macu..halal bilo svaka marka😂😂
..hm..znači pojedinci imaju svoje favorite.😁
Hajmo svi telefone u ruke i glasati za Bosance u svim reality-ms
Ma tu sam stalno
Treba se zapitati ko , kada , koliko gleda i zašto ? Šta znači zabraniti , pa svaki pojedinac ima pravo da gleda ono što je njemu zanimljivo, a ko ne želi on i ne gleda jer je ponuda kanala široka i svaki pojedinac može u svakom trenutku promijeniti kanal i gledati ono što je njemu zanimljivo. Ako bi ova zabrana počela sa jednim kanalom u ponudi po raznim sadržajima koji se nude bilo bi poželjno mnogo , mnogo kanala zabraniti , zato nema potrebe da se upotrebljava riječ zabrana jer to ima apsolutno kontra efekat. Edukacija i naše školstvo je toliko zanimljivo da djeca i traže ovakav vid zabave pored tv-a. Zato treba zasukati rukave i početi RADITI, a ne svoj nerad pravdati zabranama koje će opet biti apsolutno neučinkovite.
sta vas boli qurac sta ko gleda ima puno gorih stvari koje se po televiziji vrte, samo kanal prebacis i sretan budes