Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje će glasati onih 5 Hrvata što je ostalo u Posavini.Pitam za susjedu ?
Kad trojka glasa za praznik na dan glasanja
dokle god bude trajao uzp biracemo im Komsica brate
Treba dati državljanstvo BiH za milion Bošnjaka u Turskoj i povezati ih sa maticom
6 miliona
A što da ne? Ko god govori naš jezik i zadržo je naše prezime, i treba da ima i naše državljanstvo!
Njima treba zabranit glasanje
Da malo pojasnim bosanđerosima da je u Hrvatskoj Ustav takav da bilo gdje u svijetu svaki Hrvat ima pravo glasa,bilo to o izborima za vlast, predsjednika ili čak za referendum! A s tim da smo u BiH legitimni narod "svoji na svom" imamo i tu pravo glasa! )kao što Gradišćanski Hrvati imaju pravo glasa u Austriji ili bilo to da Moliški Hrvati imaju pravo glasa u Italiji!
SVI ZA HDZ! Drugi nisu legitimni.
Kako mogu glasati u dvije zemlje???
tzv hrvati odnosno Bosanski katolici se ljute kad im biramo Komšića ali im je ok glasati za nekog iz druge države. ovo je za izučavanja.
baš tako .povraća mi se od njih.
kako neko moze glasati u zemlji u kojoj uopste ne zivi, to je van svake pamei i to ide u prilog samo ovim uhljebima na vlasti, to pod hitno treba zabraniti, najbolji vam je primjer toga da dodik itz laktasa bira beogradjanima gradonacelinika, zamislite koji to je nonsens
Sta ce glasati hrvata u jedan veci autobus da se potrpaju , vise cigana ima od njih u Bosni i oni bi svakoj rupi zakrpa da budu...
Mah povijest lako i egzaktno pokazuje da se svaka država u koju je ušla BiH na kraju i raspala. EU drži se otvorili ste pregovore sa nama :-)
Znaci dobijamo konacno i nelegitimne hrvate hahahahhh
Sta ima VM sa glasanjem u drugoj nep. drzavi, pitam za jarugu.
Hoce li biti neradni dan da se glasa kao što Čovke kaza
Čekaj jel neradni dan u BIH da pripremim pribor za ribolov....
Crknite svi koji Bosnu koristitie da bi ste namjestali izbore u svojim drzavama.
Nema Hrvata u BIH koji je htio a da nije dobio hrvatsko drzavljanstvo