Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove lopurde jos razglabaju o poplavama, a vec nas i oluje unistile.Neki vulkan jos samo fali pa da ode sve u helac.
...kemo, bolan, kakve si ono duduke uvalio da me "dupliraju" ? :)))))))))))))) ...uozbilji se , bolan, što će ti taj blam :)))))))))))))))))))))))))
Svi vidimo da je stanje uzasno jos uvijek, ali eto ove donacije i pomoc drugih zemalja uljevaju neke nade.
...uLJevaju?...LJepa? ...reality je da si polupismena...
Stalno treba raditi na tome da se mnogo toga rijesi kada su u pitanju problemi onih kojim je potrebno pomoci. Svi znamo kome je pomoc potrebna i kome se pomagalo!
Ublehaši živi..
Na svakoj sjednici konstatuju da su bile poplave. A onda odu na ručak.
Izuzetno je vazno konstantno zasjedanje da bi se pratila situacija poplava i da se ni slucajno ne zaboravi sta je za raditi. CIni mi se da to obavljaju kako dolikuje.
HahahhaHAHAHHAHHAH!!!!!