Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Jao koja je ovo smijurija...da nije tragicno bilo bi za plakanje od sege.Smanjili dnevnicu unutar zemlje koju dobiju pretezno vozaci institucija koji rade sa srednjom spremom i imaju platu oko 700 KM.A dnevnice za inostranstvo gdje idu guzonje nisu ne daj boze dirali..........tamo ne ide buranije,pa i dalje moze ostati dnevnica za Svicarsku 159 KM.Pa,na ovu drzavu treba baciti atomsku bombu!!!!
\'\'USVOJILO JE ZA SVOJU G U Z I C U \'\'---nastavak teksta. valja jesti i kenjati novu godinu dana ..a gde narod tu ?
Sve se ovo desava zbog sve veceg broja SA_ndzaklija u Bosni!
Moj Reufe, mani se politike, lati se posla.
Znaci petobanka od Kiseljaka do Sarajeva :) A sad smanjilo na 25. Mogul\' kako ja u to Vijece- necu nista radit\' Tita mi?
Y.e.b.o- vladu j.e.b.o politiku ,sve njih redom !
Zna gospodin da mu je Dodik obezbijedio još vladavine dok se ne otcijepe, a Pakova, Lajčak, Sorensen sve to mirno gledaju i okrivljuju Federaciju tražeći da se ugledamo na RS. Žele da nas se otarase, pomažu laktaškom monstrumu, a naši Federalci ćute. Tako nam i treba kad nas vode bezveznjakovići...
sve dok ne bude za svako dijelo posljedica, oni ce se ovako ponasati
Moj Reufe, i djeca nam se smiju!
Grohotom se smijem .....xaxaxaxaxa
..... te u te krive zvalje i sve vas redom politicare..
Nista cudno,posto je i tzv. drzava BiH VEOMA NELOGICNA TO ME ONDA NE CUDI.