Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke svim komsijama koji su nam pokazali da smo bagra koja bira bagru medju nama! Zalosno i jadno! U njih premijeri u cuzi zavrse a u nas ratni profiteri sa pozicija jos setaju naokolo. Uzas
Alija jeste dobro uspio, uvuc narod u rat i u propast sa pricom o BiH a iza toga je pravio mini begovatsku drzavicu od 25%, dobro je uspio i izdati Srebrenicu, dobro je uspio u Daytonu staviti potpis na gasenje Ustava RBiH koji je bio jedini garant suverenosti zemlje, dobro je uspio u kriminalnoj privatizaciji opljackati na desetine firmi godinama stvaranih itd itd itd Sjecate li se kada smo imali: Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde,.......ITD ITD ITD.........i sve je to danas unisteno....... Alija je dobro uspio hihihihihihihi
Sada moze svak reci sta zeli, ako ti se ne svidja baci se sa mosta?
Bosanac i Hercegovac nikad ne moze biti samo musliman, upamti to! Odnosi se za sve! SF-SN!
@ Bosanac: Ja sam u cumezu od 1992 godine. A budi sretan sto mozes ovako ovuda tisra i pisati da si Bosanac sa velikm B, mada ni blizu toga nisi.
\"BiH je država s nefunkcionalnim ustavom, bez državne imovine, bez pomoći za najugroženije kategorije, država u kojoj vlada izražena korupcija, država s najvećom stopom nezaposlenosti u regionu te država u kojoj se masovno krše ljudska prava\" PA TREBA SE ZAPITATI DA LI ZAISTA OVAKVA BIH ZASLZUJE DA POSOJI. Narodi u njoj samo pate, bjede sve vise, sve je konfuzno ukinite je jer ovakva kakva je samo je obicno muciliste za postene gradjane.
Dobro je Alija uspio uzimajuci u obzir da smo Srbe zaustavili goloruki. Fastickim srbima je sada sve plivanje uz rijeku. I to bez gubitka zivota. Ali nije iskljuceno da se traktorijada ne pokrene ponova.
Ako je ova smijurija ta tvoja \"nezavisna BiH\" onda aferim momce nek ti je sretan zivot u njoj. Ovo sto je Alija potpiso u Daytonu kada je izdao i drzavu i Ustav i sve zivo ni Nadrealisti u najludjim skecevima nisu mogli napraviti.
Tito nebi prihvatio Nezavisnu BiH.... zavrsio bi kao Gadafi....... silovat. Zato, mrs u cumez i cuvak kokoske, Internet i SLOBODNA razmjena stavova nije za tebe.
@ Bosanac: Moj druze, da je nama Tito opet...Mislim da i ti to prizeljkujes i nemoj nikome zlo misliti...Ljubi te brat!
Treba ove nase jugonostalgicare pohvatati i sruciti citav sanzer niz grlo, sve do zadnjeg.
....ni cudo kad se pogleda sva ova pasivnost od naroda..
PA RASFORMIRAJTE IH !!! I onako samo sluze za rasipanje budzeta, zaposljavanje nepismenih podobnjaka, maltretiranje ovog ispacenog naroda itd itd ... Kakva drzavotvornost kakvi bakraci i pticama na grani je jasno da ovdje nema ni D od drzave i sve ove budzetske glodare treba na Biroe poslati ..
Ja sam lopov jeli, srbinu jedan? Borio sam se za slobodu! Radije cu umr.ijeti gladan i slobodan da mislim za sebe i da imam pravo da pravim svoje greske kako ja hocu, nego da neki smotani srbin misli za mene.
biro za čovjeka !