Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOOOOOOOOOO... Nek se skine Novaliceva cerka sa tapeta. Tako daj narodu novu zanimaciju. Jebi ih do raspamecivanja.
Vidim da ima neupucenih. U RS postoji jezik bosnjackog naroda (sto znaci da mozemo pisati i zvati ga kako god hocemo jer ako smo Bosanci govorimo bosanski a ako smo Bosnjaci govorimo bosnjacki. Ne mogu Bosnjaci govoroti bosanski itd. Ono gramaticki problem. Situacija iz nadrealista.) i Ustavni sud BiH je rekao da to nije krsenje prava bilo koga. Ovo sad sto politicari rade nije nista drugo nego skretanje paznje sa zivotno vaznih stvari.
@drinsky1. Ko 1992 ali nepali jedan metak 2x.. Gdje treba u Han Pijesku neśts de ukniźit?Eh moj jado jadni.Vi po kafani prićajte źelje i tjeśite se uz lozu,ali fakt je da BIH u Evropu ide i svi znaju sam bez entiteta to ide..cjelovita vaka kakva je i njezine granice.
@Balkan Bośnjak. Evropa sve to dovodi ured.nebrini.oni misle da sve mogu da laźu i da neko ih sluśa i vjeruje.a kako je reko onaj iz hrvatske..ŚAKA JADA.
Boli nas K ... jezik tamo jezik vamo... a narod bez posla i para... a oni zasjedaju i svako zasjedane pare u Dzep...
Sjednica Saveznog izvršnog Vijeća Jugoslavije najavljena je za sutra u Beogradu. Jedna od predloženih tačaka dnevnog reda je informacija o kršenju ustavnog prava Turaka na slobodno korištenje i upotrebu bosanskog jezika u AP Kosovo.
kako se na bosanskom kaže daj mi tri tisuće?
tesko li je pascadi da gube primat sto je sebi dadose za pravo u kraljevini i bivsoj jugi..pa bi da mi govore ko sam sta sam.
bosanski jezik 😂😂😂😂
Nemam pojma kako to bosanski zvuci, isto koda se sa srbi spanski pricaju. Najveca ludoria vijekova, ko ga izmisli dami je znati.
Rečenice su ti pune pravopisnih grešaka, bez obzira da li ti se jezik zove bosanski ili srpski! Nepismeno, bože sačuvaj!
Znaci problem je sto nema bosanskog u RS a to sto ga nema ni u federaciji u kantonima sa hrvatskom vecinom to nikom nista?
sve patriote.
SREBRENICA DOSUŽENI GENOCID!! VUKOVAR, 1,5 MILIONA ISPALJENI GRANATA NA GRAD I POBITIH 5000 VUKOVARACA
vid' zekana, jes pocrvenio :)) đe si zekane, đe nam je susjed iz hrvatske? :))
Srebrenica i Vukovar, gradovi, dokaz šta su Srbi u stanju napraviti!
Suplja,jedino sto vi mozete izglasati si akcize i krediti