Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mislis, \"ostace nam dosta para\"? Pa ne placamo mi medjunarodne sudije i tuzice, pobogu covjece! A drugo, zar stvarno vjerujes da bi drzavno pravosudje bilo neutralno i objektivno...politicki? Pa zar ne vidis da su na valsti jos uvijek oni zaostali...predindustrijski i plemenski...to sto nose odijela nije dovoljna maska...tako mogu impresionirat samo jedni druge... tek kad urbani i nekorumpirani uzmu stvar u svoje ruke moci ce se bez pomoci medjunarodnih, a oni su uglavnom u deficitu u ovom dejtonskim eksperimentu...dijelom su pod zemljom ( poginuli braneci svoj toprak od milosevicevih \"heroja\"), dijelom po svojetu i najmanjim dijelom u BiH. Sta bi se desilo da jos odu i medjunarodne sudije i tuzioci? Dodik, bez uvrede, nije dorastao da odlucuje o sudbini svih onih civilizovanih struja u BiH, jer \"odijelo ne cini covjeka\", ali ITEKAKO \"govori o covjeku\" ;) Zar mislite da ce jedan Civilizovani Srbin zaista biti impresioniran Dodikom?
Oni koji su za odlazak medjunarodnih sudija i tuzilaca zaboravljaju da prisustvo tih medjunarodnih sudija i tuzilaca zvanicno obezbjedjuje posao mnogim nasim gradjanima.Njihovim odlaskom dosta nasih kvalifikovanih i obrazovanih gradjana naslo bi se na ulici...na zadovoljstvo svih onih umobolnih koji se raduju nesreci drugih ( po principu \"nek komsiji crkne krava\") i na nesrecu svih onih Normalnih i Civilizovanih u BiH, koji su navikli da zive od sopstvenog rada a ne od tudje nevolje ili stele ( bilo stranacke bilo licne).
Oni koji su za odlazak medjunarodnih sudija i tuzilaca zaboravljau da njihovo prisustvo zvanicno obezbjedjuje posao mnogim nasim gradjanima..njihovim odlaskom dosta nasih kvalifikovanih i obrazovanih gradjana naslo bi se na ulici...na zadovoljstvo svih onih umobolnih koji se raduju nesreci drugih ( po principu \"nek komsiji crkne krava\") i na nesrecu svih onih Normalnih i civilizovanih u BiH, koji su navikli da zivie od sopstvenog rada a ne od tudje nevolje.
ma produžiče im mandat nepita se ništa srba,sjetite se Kosova,Crne Gore šta su laprdali srbi to je naše nedamo to itd.A gdje su sad........ ,A 11-ti, šta poslije
Ma ko njih šta pita! Vidjet ćete da će prihvati prijedlog! Morat će ako papa Štruf naredi
neka idu čim prije , imamo dosta dobrih pravnika i sudija a ostaće nam i dosta para da zaposlimo svoje ljude koji će biti zadovoljni i sa polovionom njihove plaće
polako bolan nije jos proslo parlament ;)
pa pa baj baj Sje bo vas je Dodik hihihihihi