Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velika glupost bi bila mjenjati ministre par mjeseci pred izbore, ocito da SDA i SBB pokusavaju politizovati do krajnjih granica ovaj period i dovesti zemlju u sto vecu blokadu
SDA i SBB udruzili snage kako bi dosli do prljavih politickih poena na mareci da bi ove smjene dovele do haosa posebno u vezi pomoci poplavljenima kojima bi u tom ambijentu pomoc vrlo tesko dolazila
Pa nemaju nista da su uradili za pokaz moraju na neki nacin da privuku pozornost, nista neobicno ni od SDA, a narocito ne od SBB-a koji preko svog oglasnika avaza pljuje sviju kako bi sakrili svoj lopovluk.
A jedan obicni hir i revansizam Fahre kriminalca,zato sto je SDP glasao za njegovu opravdanu smjenu.Samo bacanje prasine u oci gradjanima i ubleharenje,niko od ovoga nema nikakve koristi.
Radoncicu je bitnije da jos vise zakuha situaciju u BiH nego da uradi nesto za gradjane. Bavi se smjenama umjesto da pokusa skupljati sto veci broj donacije po svijetu.
Predizborna kampanja... Kradoncic se izvlaci da nije u vlasti a i dalje ima svoje direktore i zaposljava svoje kadrove. Glumi nevinasce a najgori je.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako nema vecine sav narod u BiH ga mrzi.
ma ovo je trebalo izignorisati i medijski, fahrini posljednji trzaji...
Ma Fahrino maslo, ali mnogi znaju za kvalitetan rad Osmica i Lagumdzije da je tesko ostvariv plan Fahrudinov za nekakvon osvetom!
SBB propade plan za ponovno izazivanje haosa :/ Zao mi je ljudi, ali vase gluposti vise niko me nasjeda :P
pa smeta zlatko ocito mnogima... nazalost, nio ne dira one koji najvise kradu...
.....koja farsa.....hebes sjevernu koreju....
Onako jako bitno 2 mjeseca prije izbora.
Kako nezvanično saznajemo Fahrdin Radončić je nakon čitanja ove vijesti hitno prebačen na KUM zbog problema sa visokim pritiskom, da li će to biti dovoljan razlog da se po njegovoj želji smjene ovi ministri ostaje nam da vidimo. Nažalost nemamo fotografiju sa lica mjesta jer je Feđa Krvavac u Brazilu. :(
hahaha
Kako li je ovo Radončiću palo? Mora da nije dobro iskeširao za ovu stvar.
Naravno da nema, samo fali da se smijene jedini strucnjaci u Vladi!!!
Besmisleno je sada raditi bilo kakvu rekonstrukciju, samo onima koji su zeljni fotelje to ima logike
Dabogda vam čistačica na sjednicu ubacila Ciklon-B !!