Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će SDA reći na ovo? Oni nisu ni bili za Budžet. Da se njih pitalo, mi ne bi ni imali budžet.
Da li možemo i danas očekivati opstrukcije SDA?
Cuj ovog @istina ovaj portal kontrolisan od strane SDP-a hahhaah pa ovom portalu fale zelene margine i da pise u produzetku KLIX jer NAROD ZNA i onda bi bili potpuno SDA portal hahah.
a kako će sad Vijece M. raditi bez SDA-ovih ministara koji se svim silama bore za fotelje, pokazali su svo svoje licemjerstvo ne prihvatanjem budzeta, a sada bi da i dalje ostanu na vlasti...zanima me kako bi samo izvrsavali taj budzet ako ga ne prihvataju...neka su ih vala i izbacili, dosta su oni vrsili torture na bh. građanima
ZLATKO,FAHRO,DRAGAN COVIC,DODIK,LJUBIC,DESNICA,niksic,(namj. malim slovima) TO JE DOBITNA KOMBINACIJA al za agresore jer mi BOSNJACI tu nemamo sta trazit ulazimo u svijet tame,svijet neimastine,svijet zla pa samo im pogledajte face i vidjet cete da su im njuske prave kriminalisticke ko u najvecih lopova iz COSA NOSTRE!
mislim da je i ovaj portal kontrolisan od strane sdp , neprolazi sve sto napisete protiv scepe i laguzdzije.