Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golemo
Ucjenjeni potpisuju samo ono što odgovara Dodiku i Čoviću jer oni su ti koji imaju dokaze i drže u šaci izdajničku trojku povezani sa narko bosovima. Ustvari imaju i stranci dokaze od njih su ih i dobili Dodik i Čović, sad imaju šansu izmjeniti ustavni sud a time i aminivati otimanje državne imovine i stvaranje trećeg.
Drzavnu imovinu ti otima prvo evo nasa FBiH
254 : 4 = 63.5 što znaći za 63.5 god će se realizovati svih 254
@sakeekas: Nisu sva obećanja za svakoga jednako poželjna. Na primjer, ako mene pitaš, Dodik ne mora ispuniti svoje obećanje i odcjepiti RS. Isto neću da trojaneri ispune obećanja koja su za Dragana i HDZa.