Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napredak demokratije ,uvode se zatvorene liste... entitetsko glasanje ostaje, iako imamo domove naroda i vitalni nacionalni interes... bitno je da ostaju poluge kočenja i napretka...bez njih, oni, nebi mogli vladati! Jad i bijeda demokratije!...pardon kvazidemokratije!!!
Napokon saradnja sa rezultatima...
Sacekaj, koliko se sjecam SDP je zelio uvesti zatvorene liste za izbore! Cemu preokret?
Dobar zakon je dobar zakon... I napokon vidimo da se moze na zakonima raditi i bez podjela... Svaka cast!
Ova dva zakonska prijedloga dio su Sporazuma o programskoj saradnji u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti SDP-a BiH i SNSD-a koji su podržale i ostale stranke parlamentarne većine u BiH. Uvijek sam govorio da je ovaj sporazum dobra za nasu drzavu.
Nadam se da će zakoni danas biti donešeni, bez opstruiranja i nepotrebnih djelovanja pojedinaca
Iskreno, sumnjam, uvijek se nadje neko ko zabusava