Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi ni groblje oni nose i groblja znas kako su napustali srpsko sarajevo bre izvali zapali iskopaj hahahaha jesmo vas u sumu sabili pravi mali sumski ljudi
A ko cet-nicka posla...sa genocidasima-teroristima ne bi trebalo biti pregovora...samo poziv na sukob...pa neka preko Drine jacaju srbstvo-cetnistvo-krivoslavlje i ostale bolesne ideologije... Da su dozvolili (EU i USA)oslobadjanje Krajine 95 godine, od smrda bi sada samo jos pokoje krivoslavno groblje ostalo iza njih u BiH.
USA Prie par dana poslao sam FAXOM sve uredne papire za prijavu za glasanje i evo sada ovog momenta dobih odgovor i ako sam telefonskim pozivom prekuce utvrdijo da je sve uredu.Kako nas neko opstruise sumljam uz nase politicare da ce mo imati i MZ.Papiri su uredni,posjedujem i kopije..... Poštovani Uvidom u primljenu dokumentaciju utvrdili smo da dokumenta koje ste poslali putem faxa uz vase prijave nisu čitke. Stoga vas molimo da iste ponovo pošaljete kako bi vase prijave bile kompletne.Dokumente možete poslati putem emaila tako što ćete iste skenirati pojedinačno i poslati kako bi bili registrovani za glasanje putem pošte. Prijavu je potrebno dopuniti najkasnije do 24.07. 2012.godine u 24:00 sati jer je to krajnji rok za prijem prijava. S poštovanjem -- Velibor Galić | Stručni savjetnik za upis birača u CBS| Centralna izborna komisija BiH| Danijela Ozme 7 | 71 000 Sarajevo | Bosna i Hercegovina | T: +387 (0)33 251 300 | F: +387 (0)33 251 329
Opet ti pojma nemas. Cuj konvencija za Srebrenicu. Ukucaj u google \"konvencija\", pa procitaj sta znaci. Barem imas internet, sto valjda treba da znaci da ce ti IQ skociti barem za 0.1 poen. Ali dzaba, nije zvaka za seljaka. I kad rece \"mi\" - ko ste to \"vi\"? Vazda se pizd.e kriju iza \"mi\", jer je njihovo \"ja\" ostalo negdje izmedju tatinog spermatozoida i mamine jajne celije. Dakle nigdje.
koje konvencije? kakva je konvencija potpisana za Srebrenicu? ne kontam...VE trazi da se uvede neki zakon u BiH...kada se uvede, oni imaju monitoring dal se taj zakon postuje...to je sve...ako im se ne svidja neki zakon...a mnogi im se nisu svidjali, pa su traizli mijenjanje...mi smo mijenjali sto su trazili...sad najednom kao oni ne znaju za zastitu licnih podataka...smijesno
OVO JE U*DARAC SREBRENICI, SVIM ZRTVAMA SRSKE BARBARIJE GENOCIDASA I IZDAJE SVIH POLITICARA KOJI SU NA VLASTI !!! ZLATKO LAGUMDZIJA HI*NJO JEDNA IZDAJNICKA , PRODAO SI SVE STO SI MOGAO GENOCIDASIMA SRBIMA PA I M*RTVE UB*IJENE BOSNJAKE ZAJEDNO SA SVIM POLIICKIM STRANKAMA !!! SVIM POLITICARIMA JEDAN VELIKI BLJ*AK !!! Znacii da ce ZA 2 MJESECA GENOCIDASI SRBI RADITI STA HOCE I KAKO HOCE SA GLASACKIM LISTICIMA i UPISIVATI NIKAD POSTOJECE GLASACA KO I RATNE SRPSKE ZLOCINCE !!! MZ , UN-e, EU-a JE IZDALA SREBRENICU PRIJE 17 GODINA TO SE DANAS PONOVO RADI !!! U Z A S !!!
jos 1 dokaz da eu podrzava gen.ocid !! Bos.njaci samo natalitetno i svi na izbore !!
Sada je vrijeme Ramazonskog posta i nikome se ne ide da se zahebava po Srebrenici za interes propale SDA stranke koja je i unistila Srebrenicanske muslimane.-zato su Kongresmeni i otisli.
Vidi se koliko pojma nemas. Konvencije su iznad zakona. Al sta ces, tvoje poznavanje istorije pocinje i zavrsava sa danom rodjenja. Ti si Srbin po defaultu, jer u sustini nisi nista drugo, nisi covjek. Nista drugaciji Hrvati ili Bosnjaci po defaultu nisu. Nema tu ljudi, samo prazna ljustura.
mora se postovati zakon svake drzave pa i Republike Srpske nije Vijece Evrope, iznad zakona...
Ma neka vas, idite :)