Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema zloupotrebe vitalnog nacionalnog interesa i da se ne izvlaci kao dzoker svaki put kad odredjenoj politickoj stranci zaskripe fotelje, Bosna i Hercegovina bi bila barem u ragu sa Hrvatskom, ako ne i razvijenija i sredjenija od Hrvatske... Nazalost, ovako nikad nigdje necemo dogurati...
Budimir je nedostojan kako funkcije predsjednika Federacije, tako i svake druge!
Pa kod nas se pozivaju na nacionalni interes, samo kad se bore i boje za svoje fotelje, logicno da je zloupotrebljen
Slažem se da ovako više ne ide. Jedno od rješenja je da se, konačno, popuni Ustavni sud FBiH odnosno Vijeće za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa, da se riješe sporovi koji će omogućiti rekonstrukciju Vlade. Uvjeren sam da se, kada se popuni Ustavni sud, pola stvari više neće doživljavati kao problem. Svima je jasno da nema nikakvih vitalnih nacionalnih interesa, već samo blokada.
Cekam MVies-a da napise kako ce Zukic, Sarajlic, Tihic bla bla povuci zastitu vitalnog nacionalnog interesa ;) Pa povucite vise sta bilo, samo nas vadite i ovih g.o.v.a.n.a. u koja smo zbog vas politicara i ugazili!!!
Bolje da rade nesto korisno za sve narode, nego sto se konstantno bave nacionalnim interesom i tako izbjegavaju svoje odgovornosti, a narodu mazu oci xD
...zloporaba, rašo :)