Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi još i dići sponenik svim koljačima i silivateljima. pojedinačna ili grupna odgovornost, čime se služe samo da skrenu pažnju sa nepravde koja je učinjena jednom narodu od strane drugog koji je sve to dobro organizovano provodio.
Braniš svoju zemlju i ti ispadaš zločinac! Pa gdje to ima???
Bosnjacima ce se ponovo desiti genocid,vjerovatno su budalast narod,za svoja stradanja oni optuzuju sami sebe. Okrivljuju nekoga ko nema blage veze sa njihovim stradanjem,nikako da potrefe ko ih vjekovima ubija.
Ja mislio Mustafa
To je zelja zlocinackih naroda da odgovornost genocida prebace na pojedince. 99,99% Bošnjačkih žrtava nikada nije vidjelo Mladica ili Karadžica, a ubijeni su, deportovani, muceni. Dakle svi srbi su krivi za genocid i zlocine, osim onih za koje se zna ili dokaze da nisu krivi, a ne obrnuto.
Srbska propaganda i lobi su jednaki zločin koji se i dan danas odvija nad svemu što nije srbsko. Koristili su sve što je ostalo od jugoslavije uključujući i obavještajnu službu juge da okreću istinu kako in se hoće.
Izet Fazlinović?!
Dobro veče, poštovani vlasi, balije, ... https://youtu.be/v06nUVcJU-s