Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI NA BIRO ...
Kakav biro, sve ce to na fakultet, zajebavat se i narednih pet godina na racun roditelja, milina :)
Maturanticama bih produvao diznu, jos ovoga dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srednja skola je jedno od najljepsih razdoblja trebali bi tugovat, a ne slavit na fakultetima im nece biti ni priblizno dobro kao u srednjaku
vid one kurave sto je onog magarca uzjahala, serem se ja na vaku omladinu
ona sto sjedi onom na ramenima... ccc jest bomba
Bas je super!
sve je to lijepo al nasa zastava su ljiljanii !!!
Pa i ljiljani su zuti sa plavom podlogom :)
oborili su rekord "najvise budala na jednom mjestu".I ja sam maturant ali sto ce meni ovaj ples.I ovo nije nasa zastava !
djesi intelektualac
Ne daj Boze da se raja skupi na neke demonstracije ili prosvjede, to nama ne treba, zivimo u Utopiji, mozemo se zajebavati do mile volje.
muzika kao da kubrick snima film brrrrrrrr
Zasto ovako ne odu na utakmicu GOSK - Travnik?
Na mladima kredit ostaje... btw. ko je ova djevojka u žutoj majici što na njoj piše matura? xD
trebao im je zeljkovic podijeliti po jedan hamburger od konjskog mesa
Poslije cirkusa sa trubacima i brukom ovog grada, napokon nesto lijepo, za oko.Mozda ce na biro, ali svaka nova generacija je pametnija od one prosle, i vjerujem da u ovoj drzavi samo mladi ljudi mogu da izgrade ovu drzavu.Starci su nam je unistili, na nama je da gradimo.
dobro je .ja mislio opet kod nas u tuzli plesali ;)