Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi što znamo nadogradit kuću/zgradu ne zna niko.
@arn_magnusson pa moraće čoek onda na piku spustit cijenu na dvije milje...
Znate ko pljuje po ljudima iz Gorazda i svima koji su dosli, e druze moj pljuju oni kojima je fakultet ispred nosa ali ga nikad nisu zavrsili, sibicari i dangube,, ne to nisu pravi Sarajlije jer ti su obrazovani, uspjesni mahalci kojima nije ponos to sto pljuju druge, ponos reci "ba" i "sae". Druze knjigu u ruke potrudi se, pa ti nece biti kriv neko ko ti ostavlja lovu u istom tom gradu P.S a to sto je neko nekulturan to nije samo do Gorazdana to je problem BiH i obrazonog sistema..hejteri zdr'o
Ma moze i to, samo da se dozovemo, moralno, intelektualno, duhovno, u svakom smislu :) @zigl
HARP...........
.
A iza famoznog SCC-a cigansko naselje i raspadnutr zgrade xd de molim vas. :D gorazde nije metropola, ali narod bar radi.. i platu koju zaradi dodje i potrosi u sarajevu zato jer moze :D i da bi sarajlija imao sta jest..
O sta bi mi da nema Gorazda Grozdjazda na klixu plixu jbm mu misa.
Gorazde jedan od odvratnijih sela u bosni
Rece osoba koja nije ni padeze savladala. A oni se u osnovnoj skoli uce, btw.
Stvarno mi nije jasno da Sarajlije ovoliko mrze Gorazde i Gorazdane??
Sarajlije odnosno sarajlije u pokusaju mrze sve sto nije kao oni. Nazalost pravih sarajlija je ostalo toliko da mogu stati u jedan tramvaj.
..pao grad na grad i potopio grad 😂😂😂😂😂
@ The ... Merhaba 😃 ... hvala, ja dobro, kako si ti drug? ... šta fali što malo kiša pada, kod mene snijeg, opet se ne zalim ... hajMo se pogrudvati 😅😅😅
@LIMESA @TheOstruga Oooo ... Koga to vide moje mubarek okice😂😂😂😂😂di ste dragi moji 😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
U Sweden problemi zdravooo
ja ruznog grada alahu dragi
slika 10. neka čudna nadogradnja kuće
yes, vala... prava selendra; gledaj nadograđene zgrade, izrešetane, svi prozori različiti, nema oluka već voda otječe slobodnim padom... lijeno je sve to, moj brale... samo po džamijama tekbirat, na sećiju zaleć, fudbal, serije, rijaliti... ha života!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)