Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu ovi Azijski "komercijalni" ribari i kemicari culi za domace, Bosanske metode. Pecanje sa elektricitetom, bombe kasikare i slicno. Cuj kemijskim otrovom pecati, pa nije vam ovo Yang Tze rijeka.
Nemojte tako, odmah protiv cijelog kontinenta. :) Nego treba ovo pametno politicki iskoristiti, i Bakir i Dodik nek se povezu s predsjednikom Kine Xi Jinping-om, i Kina i Bosna onda zajedno najave globalnu borbu protiv krivolova, i za zastitu rijeka i slatkih voda i okoline od svih vrsta zagadjenja. Bosanska vlada ce donirati 5,000 KM, a Kineska vlada 50 milijardi dolara, i zajedno idemo u borbu.
Azijskog porijekla iz Sirije!,Citajte i druge portale!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta. :( Ovu osobu azijskog porijekla treba kazniti, naplatiti pričinjenu štetu i ***rtovati ga u zemlju iz koje je došao. Idiot, ne samo da je napravio pomor ribe, pričinio štetu, nego je moguće da izazove i trovanje kod ljudi koji budu konzumirali otrovanu ribu.
Zbog čega ti minusaju nije mi jasno... ev od mene ^
@NoOneWillLaugh, :)))) Ma meni je jasno da ima različitih mentalnih sklopova. Dislajk i lajk mi pomognu da ih odgonetnem. Za drugo mi nije ni važno. I na ovakvim komentarima, zaista nisu mjerodavni. Dislajkali su samo sebe. A možda su i saučesnici u pomoru? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STOKA OD NARODA.......PRLJAVI,JEDU SVE STO SE MICE....ISTJERATI IZ BOSNE...I NISTA OD NJIH KUPOVATI....
Jebemti seljačku državu u kojoj su životinje u opasnosti od ljudskih zvijeri.
Ali praavo smjesan, da umres od smjeha... kretenska primjedba
lipljen 13... lipljen? x .. ljepljeni krelac, 13x
nema tu lipljena :)
joj neke slike, ocoravi trazeci ribu na njima
Minusajte koliko vam volja, ali mislim da niti malo ne griješim ako kažem da je ovo na samoj granici TERORISTIČKOG ČINA - kako drugačije zvati zatrovanje vodotoka ...? ? ?
halal... nego sta je? .. naravno da je teroristicki cin, ugrozavanje ljudske okoline, ubijanje zivotinja i biljaka.. sta cekate, da vam na vrata dodju? I kako ne mogu ovih zombija kojima je tu kao nesto smjesno
pu ***mm li mi mater kosooooku cccccc
kao sto je ovaj night hawk...3 nule.. sta ti tu ccccckas, pederu
Valjda su to ti " bogati " Arapi što nas potiho okupiraju a pojedine će uskoro i da karaju (to je njihov običaj) . . . I opet imaš masu budala koji će te kamenovat ako kažeš riječ kontra njih.... Zlo su oni ljudi, daleko im lijepa kuća od moje . . .
Pa, ova vijest vam je nepotpuna -niste nam rekli u kom trgovackom lancu ce riba biti na vikend akciji? Ili, riblja pasteta, komadici... :(
Pardon, na kojoj pijaci? :) :( "Osoba azijskog porijekla" -sve je vise "azijskih turista" u nasim gradovima...
Sta SDA iradi od ovog drustva, samo jad i bijeda na svakom koraku, zatucanost i opsta nekultura.
...dajte mu da to popije......pa recite da je sam popio......kretenčina glupa....
a što izvrćemo jezik...... što je "nezakonit izlov".... potpuno je ispravno i odomaćeno reći "nezakonit ulov"...
glupi narod, takva i drzava ...jeb.em ti mentalitet i g.lup.i narod
Ljudi, pazite malo više na prirodu pobogu... :(
"Članovi USR "Sarajevo 1906" su pozvali policiju i nadležne inspekcijske organe a dok su isti vršili uviđaj, uzimali uzorke vode i uginule ribe, na meandru se u automobilu pojavila osoba azijskog porijekla za kojeg se sumnja da je počinilac gore navedenog krivičnog djela." Namjerno je korištena hemikalija radi pomora i nelegalnog ulova ribe.
samo nečural bajo moj, kakva hemija