Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je krepo onaj vas usljavi general Delich tako ce krepati i ovo sandzacko pashche ali ce se prije toga dobroooo napushit sto crnachkih sto kasnije srpskih kiita. a jeste mislili da ste nedodirljivi. vi ono lafo zrtve, djenasajd, help mazlims, help, help. nema toga vise. sad se pisu racuni za ono sto se \"popilo i pojelo\" u ratu. doso djavo po svoje sto bi rekli. raduje me sto je tako i jos me vise raduje sto to boshnjacima nije pravo. kad nsite u stanju da razlikjete dobro od zla, postenje od lopovluka, zrtvu od djelata, bolje i ne zasluzujete vec da se patite i da se koprcate u svom jadu satkanom od lazi kompleksa i frustracija situacijom i istorijskim cinjenicama. nije vam niko kriv sto ste umislili da ste neko i sto mislite da ste uvijek u pravu i da je svijet uz vas. nije to ni onaj islamski a kamoli civilizovani zapadni.
Valjda ćeš ti bit osuđen prije nego što crkneš govno jedno! Krepali su Izetbegović, Milošević, pa sad i ono govno od Ganića.
Pipo smrdljivi moj sine, jesi se dovoljno izigrao i napisao.. hajde odmori malo cvarci ce se ohladiti, pozuri ljubavi. Ne da tata glavati da mi te nerviraju ovi muslimani. Mi imamo nasu priznatu drzavu RS. cmmokkkk Pipo prasence moje malo
PA AKO SRBIJA NE POSTUJE ODLUKE HASKOG SUDA ONDA I BOSNA I HERCEGOVINA TJ ZRTVE BILJANE PLAVSIC STO NECE, TUZIT OPET SMDLJUVU KRVOLOCNU BABA ROGU! TUZITE OPET BILJANU PLAVSIC I NA LISTI PORED DOBRICU COSICA, MIRU MARKOVIC, VUKA DRASKOVICA, MOMIRA BULATOVCA, VOJISLAVA KOSTUNICU, AKTUELNOG MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA DACICA ( ZNAMO NJEGOVU PROSLOST), LJUBISU ( TATU) TADICA, CECU RAZNJATOVIC ARKAN ITD.........
I tako nasa slavna armija se hranila sipcima i sve u tenisicama za 16 sezona, i za snijeg i kisu i vjetar i sve. igman pregazila sa tenisicama i tacka. I nas general sad nosi tenisice kad ide na smotru i vodi baku i nosi kosaru sipaka da ishrani jer kad je se moglo jesti cetiri godine sipaka sto ne bi jos ceteres kad je to za nasu dragu BiH i tacka!!! Sipci su nas othranili i sipke stalno beremo i u tenisicama Star, poruka je zlocincima i agresorima na nasu dragu plantazu sipaka!!!
NEGO TREBA POD HITNO TUZIT FASISTICKU NACISTICKU SBIJU ZA ATENTAT I UBISTVO HAKIJE TURAJLICA I AVDE PALICA! STA SE CEKA NA TOME!!! TREBA DAT PRAVDU I TRAZIT ISTINU!!! DOSTA VISE!!!
PA NEGO STA NEGO TA VELIKA BRITANIJA RADI VEC DVADESET GODINA A I PREKO STO I PEDEST ZA VELIKU KRALJEVINU SRBIJU!!! OVO JE PONOVO AGRESIJA NAD DRZAVOM BOSNOM I HERCEGOVINOM I TRBA ZAUVIJET TUZIT I ENGLESKU KAO JEDNOG OD GLAVNIH AGRESORA I POCINIOCA GENOCIDA NAD BOSNJACIMA A I NAD HRVATIMA! DOKAZA IMA I TUZIT OWENA, CARINGTONA I JOHNA MEJDZORA KO I BRITANSKU KRIUNU JER SU ONI ODUVIJEK RADILI PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA I ENGLESKA SE IZZIVLJAVAJU NAPADAJUCI BOSNU I HERCEGOVINU I EJUPA GANICA! ONI SU VJECNI AGRESORI BOSNE I HERCEGOVINE I BOSNJAKA! EJUPE GANICU SVI PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE SU UZ TEBA! A SLOBODAN TIHIC CE BIT TUZEN ZA SVU ZAVJERU I IZDAJNICKO DJELOVANJE PROTIV SUVERENE BOSNE I HERCEGOVINE! SVE CE DOC NA SVOJE ALI CE SRBIJA ZAUVIJEK OSTAT JEDNA KRVOLOCNA BANDA KOLJACA I SILEDZIJA, CUVAR RATKA MLADICA TADIC JE JOS JEDOM POTVRDIO TU REALNOST!!!
Fabrika tenisica Star povecala prodaju za 8760 puta u zadnjih dvije decenije!!! Povecali su i broj zaposlenih za nekoliko tisuca, a sve to mogu zahvaliti prici o baki i sipcima te izdrzljivosti tenisica za 16 sezona!!! Jos ni jedno potrosacko drustvo nije zabiljezilo da se pravi takav kvalitet samo mozda jos u doba prije industrijske revolucije i rucnih radova! navali narode, 16 sezona, ne propusta kisu, dobro za branje sipaka, planinarenje, gazenje rijeka, brda i dolina, testirano u najzescim vukohebinama nase planete zemlje, najnoviji hit je da su i talibani navalili sa porudzbinama u ogromnim kolicinama da za dulje vrijeme rijese problem obuce svojih pripadnika. Branje sipaka zagarantovano sigurno, ni zmija se ne plasiti u Star tenisicama. A lov na sitnu i krupnu dovljac, kao i na sve sto leti, hoda, gmize, puzi, dal na dvije il na cetiri, garantujemo uspjeh. Cije tenisice najduze izdrze, dajemo nagradu, nama 3 trecine, vama ostatak
aaa tuuu siii Pipo sine moj retardirani, uhh sad mi je lakse ziv si. Ti ko da si se zaljubio u muslimane, nemoj tako. Dolazi u Laktase u nasu RS, da smrdimo zajedno, cvarci su na stolu.. Uhh Pipo ljubi te tako retardiranog tvoj tata glavati cmmokkk moje malo prasence :)
I baka napisa nasu historiju i onda poslali sve pisce bajki da se obuce kod nase bake kako to da napisu vjerodostojno da djeca vjeruju a ne da vjeruju u onog djeda mraza. I tako sad nama gdin Incko i gdini ambasadori odaju priznanje zbog nase bake i njene price jer to niko u historiji covjecanstva jos takvu pricu nije ispricao o nevjerovatnoj hrabrosti nase bake protiv krupne divljaci i onih orlusina i tenisica i tacka!!! I pravi patrijota nasa baka i kaze gdin Incko da svi treba na nju da se ugledamo i da samo pisemo i pisemo price o baki i sipcima i zlom vuku i tacka!!!
Onako usput crklo krme pa neznam dal da zalim il da se veselim ?????? Ma ko ga je be veselicemo se samo je trebo i prije...
Posla baka u sipke a zaboravila na vuka. Em sto je baka posla u sipke, al kazu, bako, kud ces u sipke bez puske, kako se to ide u sipke bez puske i samo si tenisice obula a zli vuk vreba iza trna. Kaze baka da ima i pusku a bogami i krupniju sacmu za veliku divljac. A da veliku divljac ulovi, ne moze samo puskom, pa je pribavila malo cak i za skidanje ptica letjelica i onih orlusina od po dva metra. I tako baka isla u tenisicama a avaj zimi propustaju vodu i nastavi baka u sve istim tenisicama tako cetiri godine brati sipke i izdrzase tenisice bogami, ma ni upalu pluca baka da zaradi dobra marka starke su ti to!!! I tako baka se ni ne nakaslja i sve jela sipke i tako cetiri godine i onda doso Tito i kaze bako kolko ordenja hos, samo reci i donacija kamione jer si pravi patrijota i tacka!!!
Pipi danas nije nikako dobro, stuzilo mu se jer mu se general na ahiret preselio na sami dan proslave u tamo njiha vojske kojom je zapovijedao, ona sto je isla da dijeli humanitarne paketice u tenisicama a lose docekana od strane nezahvalnih primalaca istih. Sad je u zalosti i obecava da nece jesti cvarke ceteres dana do kad po vjerovanju se dusa uzdize na nebo u rajske vrtove, a ponekad i u vrele kotlove, sve zavisi od zasluga za narod.
Molim sve dobre ljude na sa-x da mi pomognu jer ne mogu da nadjem svog smrdljivog sina Pipa, sve mi se krije iza novih nickova npr: pravi patriot itd Pipo sine moj retardiran sve mi bjezis, nema te na textu o Dzeki, sta je bilo, gdje si ljubavi??? Dolazi u nasu milu RS da jedemo cvarke, evo przim ti prasence! Javi mi se Pipo sine moj retardirani, ljubi te tvoj tata glavati cmmmokkkk
Pusti ti meni embarga i sta se radilo javno a sta tajno. Ako je bilo embarga, cime ste se, koji ku.ac naoruzali??? Odakle??? Kako su vam usli mudzahedini??? A samo da znas, ako je kaznjiva prodaja svercovane robe na zapadu, kaznjiva je i kupnja, zato se ne tjesi da se to ne odnosi i na oruzje. Nemoj misliti da dokaza nema. ima. Samo se o tome ne prica trenutno. A ne znaci da se nece pricati. PolaHko, nije ni Rim preko noci. Malo pomalo, sad se svi odaju, samo svaljuju krivicu sa sebe na druge. U cara trojana kozje usi, znas li ti to.