Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo ste to sve uradili ali zasto bar malo ne obradite te krajeve sa obje strane. Kada ste fino asfaltirali zasto nista bacili koju lopatu pjeska sa strane da to izgleda malo urednije . Ovako stvarno ruzno izgleda.
@n1965 pa zato da bi kroz slj. Par godina asfalt ispucao.
Ja prakticiram sexxx sa svojim muzem svaki mjesec dva puta je li to normalno molim bez glupih komentara sex je pretezno zestoki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a da pospete samo pijesak msm arapi su na to navikli gube se po asfaltu
@originaltaste4455 Ljepe him se papuče za hasvalt po ovim šetnjicama...
@originaltaste4455 ne sekiraj se ti za njih, imaju oni u svojim gradovima asfalta da poplocaju cijelu bih,nego je to ko zna izmedju redova citati skriveni fasisticki komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo stvarno seljacka nacija, pa izgleda ko kakva seoska ulicica. Da li je toliki problem staviti i koji ivicnjak?
I klix me ubjedjuje da ovo lijepo izgleda???? Ma hajte molim vas. Pravite nekoga drugog budalom. Ovo ko kakav seoski put, a ne put ka biseru Sarajeva. M.s svi. Njemacka!
ovo da se arapi lijepo vozaju a za raju nista
aleja na čijem kraju je naplatna rampa za u kavezu ograđeno vrelo bosne. oni samo i stalno prave biznis od čega se biznis ne smije praviti. jer ova je zemlja i sloboda uvijek nečijom krvlju branjena a oni to zagrađuju i naplaćuju kao da je privatno i samo njihovo. u zemlji tako poganog šićardžijskog mentaliteta svaki čovjek je na gubitku čim se rodi.
Jos ako eko pametan donese kakvu odluku da kocije i konji ne mogu vise biti dole bez onih “kesa” sto vise ispod repa konju, kao u Becu npr, pa da bude cisce, ljepse, ljepseg mirisa i dugotrajnije, bit ce super. Ovako, valja opet paziti na nagazne mine :)
Jako neuredno izgleda.
ovo djeluje mnogo sfušereno
Istina rade ljudi,bas sam juce prolazio sa biciklom i izgleda mnogo bolje i ljepse nego na slikama
I koja je razlika tivota ti, osim sto je neko opro pare!!! Ni ivicnjaka, ni staze za bicikla ni za pjesake ni cesme kakve klupa normalnijih i cesci nista!!!
A govna, a to sa strabe, a auta sto prolaze, a ivičnjak, a smeće.....???
Ne daj Boze neko poplocavanje ili kaldrma neka. Bosnjo novi asfalt udari, isto da je 8 svjetsko cudo napravio, pa se divi novom izgledu. Dno dna smo.
Moje skromno mišljenje, da u veliku aleju uopšte nije trebo asfalt da se stavlja, ima puno ljepših podnih ukrasa koji su kvalitetni da preko njih povremeno moze auto da prodje, a da su za oko prelijepi.
O čemu ovi pričaju ja juce bio nije nista taknuto
Nije ni čudo što su nam ceste onakve 150.000 sloj asfalta
Citam na Avazu "Arapi kupili zemlju I napravili kuce na Aleji"! Nemoguce,ne mogu da vjerujem da Avaz ne pise istinu...