Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su samo obložit zgradu rešetakama
davno sam ja rekao nema vece i korumpiranije bagre od suda i tuzilastva
Pustit ce ih do kraja dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NISTA DOK CAMPARU NE UHAPSITE....ON JE GLAVNI I ODGOVORNI ZA PLJACKE U UNISTAVANJE FIRMI,I PUSTANJE NA SLOBODU RAZNIH KRIMINALACA....
uhapsice ga sutra, ustvari malo sutra
Idemo raja da im imovinu bratski djelimo medjusobno i onako je sve steceno sa nase grbace. ko naluta na kakve vrece sa zlatom neka ne dira jer to nam je hedija brace arapa za dinastiju izmetbegovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predizborna kampanja je počela!!! Smaraju nas godinama, ko če ovo izdržat .Umoran sam.
jesul aspolventi ili imaju diplome? :(
Cijelo sudstvo korumpirano hapsi milicijo.
zasto ne objavite imena uhapsenih.
sudstvo najveci olos u bh
Samo da ih ima još neko osuditi...
Dobra predstava!!! Lafo sad ih pohapse a sutra na slobodi. Ja supljacke vlasti u pm.
i kojem će sudiji predati ove koje su pohapsili?
Ovi pripadaju narodnoj masi.
"Iz Suda Bosne i Hercegovine, Kantonalnog suda Sarajevo i Općinskog suda Sarajevo za Klix.ba je potvrđeno kako eventualne aktivnosti FUP-a nisu vršene u njihovim zgradama" Pa koga onda trkeljaju?
Je li to konacno doslo na naplatu onih 423.000 EUR-a po sluzbenoj duznosti za Omara Mjesecara?
Hapsi sve redom, sve go lopov... Tamo i čistačica ima dvije metle...
H A P S A N A
konacno nesto protiv mita i korupcije..
E,gledao sam sve evropske cirkuse,al' ovaj cirkus od drzave jos nisam vidio?!
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, oštenila sedmoro je žutih. Do u sumrak grlila ih nježno, i lizala niz dlaku što rudi, i slico se mlak sok neizbježno it tih toplih materinskih grudi A uveče kad živina juri, da zauzme motke, il prut jak izašao je tad domaćin tmuri i svu štenad potrpo u džak A ona je za tragom trčala, stizala ga, kao kad uhode... I dugo, je dugo drhtala ne zamrzla površina vode Pri povratku vukuć se po tmini, i ližući znoj s bedara lenih, mesec joj se nad izbom, učini kao jedno od kučića njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, zavijala bolno za svojima, a mjesec se kotrljo tanki i skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il sreće kad joj bace kamičak niz breg, pale su i njene oči pseće kao zlatni sjaj zvezda u sneg.