Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CETNICKI TERORISTI http://www.federalna.ba/bhs/vijest/113924/mreza-28112014 ?????!!!!!!!!!!!!!!
a jel klao za boga i kralja,kus smradu teroristicki
Muslimani teroristi genocidaši,šta očekivati od onih koji su započeli rat. Samo da im je ubijati nekoga,strašno :(
+ Cetnici koji su otisli da se bore u Ukrajinu, neki koji su otisli da se bore za Izrael i mnogi koji su isli u Irak i ostale drzave da se bore za SAD preko Americke amabasade (sto je za njih legalno).. Ne moze se samo ovaj proces provoditi protiv muslimana, ako je neko ekstremistima i ugrozava pravnu sigurnost, treba ga sankcionisati, bez obzia koje pokretu pripadu ili koje je vjeroispovjesti....
CETNICKI TERORISTI http://www.federalna.ba/bhs/vijest/113924/mreza-28112014
Mladene sine- i rusi i grci i ukrajinci su ginuli u Bosni. Kao i srbi iz srbije. Lično ne volim vehabose mada je u svima navedenim isto- obični radikali bez mozga.