Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ko bit bliži ili dalji,to je prevaziđeno.Čovjek je čovjek ili nije,i to je to.Može mi bit blizak svak,ko mi je prijatelj,a nije zao i pokvaren,nacija ,vjera i boja kože ne igra ulogu.Netrpeljivost je kao lepra ili guba na koži društva,živiš ali si u stvari bolestan.Da svak gleda svoja posla,a ne tuđa,sve bi bilo drukčije.Ja se lično ne osijećam nit ugroženim,a nit pripadnikom neke od skupina,osim moje obitelji.A što se tiče jezika,razumijem sve jezične variante,pa i druge jezike,ovisi od raspoloženja i okoline,takav jezik pričam,jer ne volim da budem ko slon u porcelanu,a to ne znači,da se nekom ulizujem.Više kultura poznaješ,bogatiji si.A barometar,koji mjeri koliko je ko Hrvat ili nije ,ne postoji,nisu ga još iznašli,i neće ga iznać,osim u usijanim glavama,samo tamo postoji.
mi hercegovci znamo s kakvom bagrom smo djelili dobro i zlo pirije rata oni nama pokazase pravo lice kada im je zapalo one nesretne 93-e...drago mi je samo sto i vi iz sarajeva i tuzle preko ovakvih kao na ovim temama mozete viditi zelje doticni...ja sam bio u rovu prema srbima 1.5 godinu dana...i opet vise mrzim ovu stoku nego one preko nisana sto samo se gledali znate zasto ..zato sto su mi srbi u oci rekli sta misle i sta nam namjeravaju a LATINI KO LATINI...
Ne moze mu nikad biti blize, jer su ih sve protjerali 95...Znas ono Oluja i tako to...
znanost i inspiriSE ;-)))))
pa ye.be.mu misa musliman kad se vec predstavljas kao hrvat nemoj mjesati znanost i definiSE, daj se odluci koji ces jezik. decko gore je mislio da se hrvati distanciraju od nekakve ustaske ideologije koju namjerno namecu bosnjaci u svrhu da hrvati i srbi budu zavadjeni sto je smijesno. nikad bosnjak ne moze hrvatu biti blizi od brata krscanina.
Hahahahahahahaha ja budala TITO dragi.
@Nauka U potpunosti se slažem...Barabama je veća veličina Tuta i Štela i kojekakvi od Predraga Matvejevića,jer oni pričaju jezikom mržnje poput Tute i Štele,a i ne znaju ko je Predrag...ali zato svijet,koji je normalan od draga srca čita Matvejevića po nekoliko puta istu knjigu,koja jih inspiriše istinom i životom...a takvi pout nji h bi mu sudili kao heretiku.
Ovo je bio ustupak muslimanima, jer su najavili napustanje sjednice ukoliko ne bude muslimana u skupstini RS, sa stokom se ne moze dogovoriti, nazalost hrvati su realno gledano osteceni, ali ce im biti omuguceno ustavnim promjenama, ovo je neki dil sigurno, jer nisam vidio da su se neste posebno zalili .. a i ta funkcija u skupstini RS nema nikakvog specijalnog znacaja, npr. prosle godine nije bio ni jedan srbin pa nije bilo problema, niko nije ni pominjao .. Ko ima imalo mozga mogao je ovo i sam skontati ..
Poruka za sve neobrazovane imbecile,koji misle da su Hrvati,odnosno da je pravi Hrvat ukoliko mu je did bio na jami,bio nejač i skončao na križnom putu iliti Australiji.Ti su bili zlotvori,a njih potomci su isti,ukoliko ne i gori.Svojim pljuvanjem po svemu,što nije u skladu sa njih filozofijom,rade uslugu svim zlotvorima sve što je ljudski,izvorno kršćanski i nije u skladu sa milimetrom humanizma.Sa samim đavlom pakt sklapaju...a ne znaju kako je Faust skončao,a kako bi znali kad ne znaju ni za Hamleta u Mrduši Donjoj.Sam ne pripadam,odnosno se ne osijećam pripadnikom te Legije nečastivih,a na povraćanje mi ide što rade,s kim rade,u kakve ljude vijeruju,i čeme se nadaju.Nek jim Gospodin presudi,pa ništa više.Takvi su doveli opstojnost Hrvatskog naroda pod znak pitanja,kako u BiH tako i šire.Iz dubine duše pokvareni,zavistni egoisti.
Pa HDZ BIH je na sva usta razglasio saradnju sa SNSD-om a sada tim istim glasačima HDZ-a BIH smeta ta Nada iz SNSD-a. Nemojte molim Vas! PS A Borjana Krišto im je vic figura..što jest jest!
Auuu, al\' sam pogodio ranijim komentarom u sridu, dig\'o se sav HDZ na noge, Pozdrav za HOS i prave patriote u odbrani zajednicke nam domovine. Ovi iz HDZ- nisu ni svjesni da ih je Mile iskoristio k\'o kondom, dva puta zaredom srvrsio i odbacio ih kao staru krpu.
Koje ubio pokojnoga Blaža Kraljevića pa \"ZNA SE\" HDZ! A zbog čega? Pa zbog ovoga što se sada radi Hrvatima od strane te iste \"ZNA SE\" HDZ
Kamenko, blavore ćeš žive jesti ako tako nastaviš!
@Posavina možda zato da bi se neki lažni hrvatski patrioti bogatili na račun jadnog hrvatskog naroda ? da bi Ante Jelavić opljačkao svoj narod a onda pobjegao u Hrvatsku ?
jel zajedno kao i u Jasenovcu 41-45 i u Vukovaru \'91 ?