Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gromada ljudska! Allah te nagradio.
Koja legenda Ocam' , najezio sam se....LJUDINA!!!!
Sto kaže Emir Hadzihafizbegovic, sve dok se na Cevljanovicima skuplja 100.000 ljudi a u Srebrenicu dodje 10.000, nesto nije uredu s nama..
U Čevljanovićima ima svega i svačega(srba,hrvata,cigana,bošnjaka) dok u Srebrenicu dolaze samo Bošnjaci ali to opet nije izgovor da nas ne bude više od 10.000.
Na_mjestu gest, sine Bosanski. Dirnut sam!
Hvala ti radi naših ožalošćenih majki i sestara i radi svakog nevinog djeteta!
Aferim vedatore Vedu za rejsa!
evo petu godinu za redom idem na Mars mira, i reci cu samo jedno... ako ne mozete osigurati svima obroke, nemojte nikom! prosle godine je toliko nezgodna situacija bila, da sam se sklonio u stranu da ne gledam. Najmanje tih obroka su postaci dobili, tako da, tih 2.000 na 10.000 nema potrebe.
al respekt za ovaj gest...dobra ideja za nagradu kod gospodara svijetova...
kad bi ovako jos dosao na ideju da otvori nekakvu malu tvornicu pa da nekolicina njih moze svaku noc prirediti sebi iftare/ veceru i sve ostale osnovne potrebstine,
Nije se Vedo pohvalio time, vec Hamdija.
Bio ja bio Vedo, bio Redžo bila Šemsa bio meksa bio Prolaz
Svaka čast Vedo na darežljivosti. Krv nije voda!
Ma Vedo je vjernik veliki u dzamiji na Sipu klanja teraviju cesto, kad se spoji dobro srce i vjera u Allaha dobije se Vedo
A nakon teravije umjesto s efendijom, citav red je kod Ibisevica da se poselame pa i efendija haha
SVAKA ČAST VEDO . . . a ne cicija ko dino pakaš merlin
Iako se ne smatram za vjernika Vedo, svaka ti čast!
Ima nade...
Vedo da te Allah nagradi i obraduje u nastavku tvoje karijere. A ovi što idu na koridu ne znam gdje su bili u ratu,jesu li prošli pakao !!
kompletan covjek Allah mu sve najbolje dao ljudina sta reci