Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Vedo !
I nije prvi put da nesto donira. Koji je ovo car od covjeka!
Haj svaka čast ali kakve veze ima ovaj JVC paket? Je li neko pogledao šta je JVC KD-X320BT? Ne znam baš da će djeci koristiti.
velicina od covjeka
Svaka čast
VEDO institucija :) svaka ti čast
nije bitno gdje igras i igras li, bitno je biti covjek!! Svaka cast!
Vedator
sad je valjaju Hr proizvodi, valjali su za vrijeme rata i donacije, valja Hrvatska pomoc kad su poplave pozari, valjaju kad treba razminiravati, valja je Hrvatska kad je prihvatila izbjeglice iz Bosne, licemjerju nikad kraja, mnogi zele da susjedu krepa krava iako ce ti isti tesko steci tu kravu!
Nemoj vući za jezik pa da spominjemo Stari most, Tuđmana i njegove dogovore s Miloševićem, hrv. vojsku koja je razarali Gornji Vakuf itd.
Pa Hrvati u lasvanskoj dolini su se sami pouibijali i u jos mnogo mjesta u bih!
svaka čast. dokazao si da se može sjetiti svojih korijena, kad se hoće. ..a ne kao neki, postanu malo popularni i odmah zaborave ko su i odakle. bravo još jednom i hvala ti!
JEDAN JE VEDATOR..RESPECT ZA HUMANOST,,ZIVIO NAM KO KORNJACA KINGU