Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imati prostoriju za pusenje u kaficu je isto kao imati prostor za pisanje u bazenu....
Cuj gradjani ne prijavljuju!? Kome, kada inspekcije ne rade svoj posao, koja je korist od prijave kada znamo da nece ni pogledati prijavu? Isto kao i za nelegalno poslovanje. Evo ja bih prva prijavila neke da znam da bi se adekvatno i kaznili, a ovako mi preostaje da veci dio godine presjedim u kuci jer nemam gdje izaci a da se ne trujem.
zao mi pusaca...stvarno nemaju gdje pusiti :(
Nenormalno je da kod nas ogradjuju prostorije za nepusace dok bi u stvari trebali praviti izolovane prostorije za pusace. Npr lokal 100 qm : za pusace 10 qm a za nepusace 90qm. Kod nas je obratno. Najbolje sve sa staklenim zidovima pa da ih svi gledaju kako izgledaju bijedno i zalosno. Vecina pusaca to brzo shvati i pokusava prestati pusiti. Bar u EU gdje su cigarete 5E i gdje ljudi i drzava zdravstveno brine o svojim gradjanima jer bez zdravih gradjana nema ni zdravog drustva ni zdrave drzave.
ljubavi na zapadu je pusenje totalno zabranjeno, kakve specijalne kabine hahah.
U privredni grad skenderija treba navratiti.Tamo se nalazi nesto kao kozmeticki salon.Na 2 kvadrata sjede musterija koja ispruzi ruke da joj se umetnu vjestacki nokti,a nasuprot nje je dama koja je usluzuje.Odjednom musterija pocne mlatarati rukama .To ona tjera nikotinski dim koji ispustaju ona i usluznik,da bi vidjela da li je boja noktiju ok.Onda ona izaje iz\" salona\"sa lijepim noktima i ukandisanom garderobom sve do gacica.FUJ!!!!!
Glup si i svi ste ignoranti sto mislite da je cool komentar jer imaju specijalne kabine sto se mogu postaviti u kaficima sto vuku dim. Izadite malo u inostranstvo niste najpametniji.
Toliko o nasoj (ne)kulturi. U vise su kafica pokusali uvesti zabranu pusenja (Slatko i slano recimo) ali nista od toga, nasi papci moraju svuda da puse & seru.
Zašto puše vozači Gras-a u javnom prevozu, na radnom mjestu...Kupovinom karte je zagarantovana sigurnost u vozilima, a oni te truju...Šta se radi po pitanju ovaog, mada smo obavještavali u grasu i prijavljivali vozila, a oni kao kovorili da će to srediti.. Čak smo jednog vozača pitali je li to uredu, on bi ugasio cigaru, a drugi put kad ga vidimo opet isto..Neka onda odrede vozila za nepušače, a u jednim nek dozvole svima, ovo je van pameti..
Građani im ne prijavljuju hahahahah. Pa šta oni rade, dovoljno je da prošetaju gradom.
bitch please!!! This is Bosnia :D
treba uvesti zabranu pusenja pogotovo u buregdzinicama i cevabdzinicama
ma da je kako prestati uh
@ Anida ne rise sviju ti
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
Čuj nisu građani prijavili? Pa nije to neka rijetkost. Šta se inspekcija pravi luda. Skoro svaki lokal krši zakon. Samo treba ulaziti iz jednog u drugi i pisat kazne.
Joj nepusaci jest mi vas zao. Zabrana cigareta je zabrana ljudskog prava na izbor, a pravljenje pusackih zona segregacija i ugrozavanje slobode kretanja. Realno je to da je duhanska industrija izgubila borbu protiv lobija osiguravajucih kuca, kojima se isplati da imaju zdravog roba od kojeg ce uzimat pare, a nikad mu ne dat ni zasta. To je trend kojeg se moramo plasiti. Vjerovatno ce nam za koju godinu, mjesto otpremnine davat pilulu cijani.da kad krenemo u penziju. To su pravi razlozi zabrane