Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada trebaju svi bajni analitičari, profesori i hublehaši da javno kažu svoje procijene o izborima. Bujrum za Šacira Filandru, Tanju Topić, Slavu Kukića, mog dragog Ninu Raspudića (rodila majka italijanskog prevoditelja).... dajte procijene da nakon 07.10.2012. godine vidimo koliko ste pametni i poznajete damar građana
Bošnjaci vagaju šta je bolje za njih i glasaju da im bude bolje. Srbi i hrvati glasaju kako pastir naredi.
Kakvo je to istrazivanje bez konkrtnih rezultata.... Zasto nije jasno objavljeno koje stranke imaju, a koje nemaju programe????
Naravno da nemaju, udju u izbore nespremni samo nebi li slucajno ugrabili mjesto u vijecu ... Zato treba glasati za to da nase sredine IDU NAPRIJED sa SDP-om koji ispunjava svoje programe, ili bar ih pokusa ispuniti i pored podapinjanja nogu sa svih strana!