Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve čekam kad će nemetnuti porez na zrak. zračnarina ili tako nešto?! Ni novac od putarine ne ide na put. Kako znamo da će ovaj novac i ići na nakanu za koju govore?! Otići će to kao i do sada na plaće, dnevnice, paušale, račune, reprezentacije, komisije....
Ovo su najobičniji skotovi. Uvode nam porez kao u prebogatim zemljama zapada na nešto što postoji samo na zapadu?!?!?! wtf Ko kad je engleski kralj uveo amerikancima porez na porez, pa porez na prozore, pa kad je uveo i porez na čaj dara prevršila mjeru, nastade Bostonska čajanka i ostalo je historija. Kad će nama iz guzice u glavu?
Da Bog da im falilo para za ukopa!
Dabogda im trebalo za citostatike. I ovima iz EP i posebno, najvaznije, ovima iz federalne, kantonalne i drzavne vlasti!
trebali bi naparaviti dodatni porez na sve one koje koriste obnovljive izvore energije, kao sto su solarni kolektori, toplotne pumple itd. isto tako uvesti porez na automobile na struju, a smanjiti porez na sve one sto trose ugalj i sve one koji voze golfove dizele 1. kad nam je zemlja i vlast naopka nek naprave sve naopako.
namet na vilajet :)
Nije cudo sto \"neznaju\" racunat\' kad su u pitanju zatezne kamate.. koje ne rasknjize prilikom uplate pa se ponavljaju par mjeseci dok im neko ne j.e..be mater... Al\' da pogrijese u svoju stetu... e ovo je presedan... Nepismeni ljudi u svim vaznijim institucijama u zemlji... bog te vidio...
imate viska jednu nulu u cijeni za jedankilovat il ste pogresno kasnije preracunali..
Pa eto sace imat para za vjetrenjacu, taman da imaju da osvjetle piramidu. U stvari mogli bi uvesti porez za piramide kad vec uvode.
kako nema, ima vjetrenjaca u Visokom jos prije godunu dana je zavrsena .. ali nikad nije radila. Nisu mu dozvolili da salje struju nazad u grid.. Na kraju je i vlasnik umro cekaju, ali izgleda da njegova djeca i dalje guraju.. Vidi se sa auto puta na ljevoj strani odma poslje visokog.
Ovo je odlicno. Konacno ce imati pare za odrzavanje vjetrenjaca i solarnih elektrana oko Sarajeva. U stvari, cek, pa mi toga neamo :S